Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 10

Verslininkė ir buvusi Seimo narė Agnė Zuokienė bandė įsidarbinti policijoje

Agnė Zuokienė, verslininkė, buvusi Seimo narė ir buvusio Vilniaus mero, Lietuvos laisvės sąjungos pirmininko Artūro Zuoko žmona, ieško naujų karjeros galimybių. Tokia mintis peršasi sužinojus, kad ji dalyvavo Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (Vilniaus apskr. VPK) Komunikacijos poskyrio vadovo konkurse. Konkursą laimėjo kitas kandidatas.
Agnė Andriulytė
Agnė Zuokienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

A.Zuokienė viešojoje erdvėje yra žinoma jau ne vienerius metus. Iš pradžių – kaip buvusio Vilniaus mero A.Zuoko žmona, vėliau „Rožinio kaspino“ akcijos, projekto „Nedelsk“ iniciatorė, Seimo narė. Ir, žinoma, verslininkė – iki šiol oficialiai nurodoma, kad ji yra bendrovės „BNA Ergo“ direktorė.

Pati A.Zuokienė patvirtinti ar paneigti informacijos, kad dalyvavo šiame konkurse, nenorėjo. Pareiškusi, kad atsakinėti į tokius klausimus ji nenorėtų, A.Zuokienė padėjo telefono ragelį.

Tai, kad A.Zuokienė buvo viena iš pretendenčių užimti Vilniaus apskr. VPK Komunikacijos poskyrio laikinojo vadovo pareigas, 15min patvirtino Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis: „Taip, A.Zuokienė šiame konkurse dalyvavo, bet jo nelaimėjo.“

A.Zuokienė pernai spalį kandidatavo į Seimą tiek vienmandatėje Šeškinės apygardoje, tiek su vyro vadovaujama Lietuvos laisvės sąjunga (liberalais), tiesa, nesėkmingai. Vyriausiajai rinkimų komisijai (VRK) pateiktoje turto ir pajamų deklaracijoje nurodyta, kad privalomo registruoti turto ji turi už 115 847 eurus, taip pat dar sukaupusi vertybinių popierių, meno kūrinių, juvelyrinių dirbinių už 12 964 eurus bei 8720 eurų piniginių lėšų.

Kur kas turtingesnis jos vyras – Vilniaus tarybos narys A.Zuokas. Jo VRK pateiktoje deklaracijoje nurodyta, kad jis privalomo registruoti turto turi už 121 580 eurų, jo vertybinių popierių, meno kūrinių, juvelyrinių dirbinių vertė siekia 1 264 989 eurus, jis taip pat turi 195 842 eurus piniginių lėšų, yra suteikęs 337 619 eurų paskolų bei gavęs 424 683 eurus paskolų.

Vilniaus apskr. VPK Komunikacijos poskyrio laikinojo vadovo pareigas turėtų užimti viešųjų ryšių specialistas Arūnas Malinovskis.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Artūras Zuokas su žmona Agnė Zuokienė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Artūras Zuokas su žmona Agne Zuokiene

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius