Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 22

Vežti keleivius iš oro uosto pretenduoja trys bendrovės

Pasibaigus Tarptautinio Vilniaus oro uosto sutarčiai su taksi paslaugas teikiančia bendrove „Martono taksi“, paskelbta nauja bendrovių atranka – norą dalyvauti pareiškė trys bendrovės, tarp jų – ir „Martono taksi“.
Vilniaus oro uostas skendi rūke
Tarptautinis Vilniaus oro uostas / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

Atranką paskelbęs oro uostas dalyviams iškėlė reikalavimus: automobiliai ne senesni kaip 2005 metų, pageidautina, kad spalva ir markė būtų vienoda, vairuotojai privalo ne tik dėvėti tvarkingą aprangą, mandagiai elgtis, kalbėti ne tik lietuviškai, bet ir bendrauti bent viena užsienio kalba, penktadienį rašo dienraštis „Vilniaus diena“.

Atrankoje nedalyvavusioms ar jos nelaimėjusioms bendrovėms oro uosto prieigose keleivių išlaipinimas ir įlaipinimas nebus ribojamas. Tačiau šioms įmonėms nuolatinė keleivių laukimo aikštelė nenumatyta.

Atranką laimėjusios įmonės už paslaugos paketą mokės apie 3 tūkst. litų per mėnesį.

Vilniaus miesto savivaldybės pareigūnai, išvydę tokią kainą būgštauja, kad ši suma taksi bendrovėms gali būti per didelė – baiminamasi, kad tokiu atveju gali kelis kartus šoktelti ir kelionės taksi nuo oro uosto iki keleivio pageidaujamos vietos kaina.

Savivaldybė oro uosto vadovybės prašo atvykimo terminale būtų įrengtas informacinis stendas, kuriame būtų nurodytos orientacinės taksi paslaugos kainos nuo oro uosto iki konkretaus miesto centro objekto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius