Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 23

Vytauto Grubliausko dešimtadienis: darbų lavina ir klaidos

Savo pirmąjį darbų dešimtadienį aptardamas naujasis Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas teigė, jog gyvenimo tempas gerokai paspartėjo.
Vytautas Grubliauskas
Vytautas Grubliauskas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Problemų laukas – didžiulis, bėdų spektras – pats įvairiausias. Nuo naftininkų iki buriuotojų, nuo futbolininkų iki teatralų. Tačiau dirbti labai įdomu. Tokia įvykių kaita sudarė įspūdį, kad dirbu ne dešimt dienų, o porą metų“, – tvirtino V.Grubliauskas.

Jis apgailestavo, kad per tokią darbų gausą nespėjo susipažinti su visais savivaldybės darbuotojais, aplankyti juos kabinetuose.

Po šią savaitę kilusio nesusipratimo dėl eismo ženklų senamiestyje, V.Grubliauskas pareiškė norą dalyvauti Saugaus eismo komisijos posėdžiuose. Jis taip pat panoro visos informacijos apie eismo pokyčius šioje zonoje.

Paklaustas, kur mieste yra daugiausia probleminių vietų, meras bakstelėjo į senamiestį. „Reikės pajudinti ir miesto visuomeninio transporto klausimus. Ir čia yra nemažai taisytinų dalykų“, – tvirtino V.Grubliauskas.

Ketinama sušaukti į diskusiją ir miesto sporto bendruomenę, kartu ieškoti būdų, kaip būtų galima spręsti susikaupusias problemas.

Paklaustas ar nepadarė klaidos pasirinkdamas patarėju Eugenijaus Gentvilo sūnų Simoną, V.Grubliauskas nuomonės nekeitė. „Klaida tai, ar ne – parodys laikas. Nesirinkau žmogaus pagal pavardę. Jo išslavinimas ir sukauptos žinios padarė didžiausią įspūdį. Tai geras pavyzdys, kaip jauną žmogų galima pritraukti dirbti čia, ne svetimame krašte. Jam dėl šios situacijos taip pat nėra lengva, aš su juo apie tai kalbėjau“, – teigė politikas.

Penktadienį V.Grubliauskui Uosto direkcijoje buvo įteikta simbolinė dirigento batuta. Miesto vadovas teigė aktyviai dalyvausiąs ir sprendžiant klausimus susijusius su uosto kompanijų įtaka miestiečiams.

„Kompensacijos dėl suskystintų dujų terminalo Kiaulės nugaroje klaipėdiečiams tikrai turi būti ne kiauliška. Diskusija dėl giliavandenio uosto taip pat dar nebaigta“, – teigė V.Grubliauskas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius