Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 11

Vicemero skriaudikas keliaus už grotų

Iš Kauno vicemero Stepono Vaičikausko sąskaitos kelis tūkstančius litų pasisavinęs vyriškus už grotų turės praleisti beveik 2 metus.
Šiuo metu atostogaujantis S.Vaičikauskas turėtų atgauti praeitų metų vasarą prarastus pinigus.
Šiuo metu atostogaujantis S.Vaičikauskas turėtų atgauti praeitų metų vasarą prarastus pinigus. / 15min.lt/Eriko Ovčarenko nuotr.

Kauno miesto apylinkės teismas vakar 31 metų Haroldui Mikalauskui paskyrė 1 metų ir 8 mėnesių įkalinimo bausmę. Jau devintą kartą nuteistas vyriškis šį kartą už grotų pateks už tai, jog praėjusių metų vasarą pasinaudojo Kauno mero pavaduotojo banko mokėjimo kortele ir iš sąskaitos pasisavino 5 tūkst. Lt. Mokėjimo kortelę politikas prarado pernai liepą, kai vieną jis buvo užpultas einantis Rotušės aikšte. Tąkart užpuolikai atėmė S.Vaičikausko rankoje laikytą švarką bei lagaminą. Pastarajame radę kelias banko mokėjimo korteles, nusikaltėliai tarp dokumentų aptiko ir vienos jų slaptažodį.

Policijos pareigūnams suėmus H.Mikalauską ir atvesdinus jį į teismo salę, vicemeras suabejojo, ar šis vyriškis buvo vienas iš jo užpuolikų. Tai H.Mikalauskui leido išvengti kaltinimų plėšimu ir griežtesnės už šį nusikaltimą numatytos bausmės. Nuteistasis teisme tvirtino, jog iš sąskaitos paimti pinigus jo paprašė vienas pažįstamas, tačiau atskleisti jo tapatybės vyriškis nesutiko.

H.Mikalauskui teks ne tik dvejus metus praleisti už grotų, tačiau ir atlyginti vicemerui jo patirtą žalą, t.y. sumokėti jam 5 tūkst. Lt.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius