-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 16

„Vichy“ vandens pramogų parkas užveria duris

Kaip praneša „Vilniaus diena“, savaitgalį klientus tikinęs, kad yra saugus ir išskėstomis rankomis laukia vandens pramogų mėgėjų, „Vichy“ parkas vėl užvėrė duris. Šįkart – iki spalio 1-osios.
„Vichy“ vandens parkas
„Vichy“ vandens parkas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Už visuomenės sveikatą atsakingi specialistai prisipažįsta esantys šokiruoti parko vadovybės ciniškumo. Girdi, parkas verčiau nusprendė rizikuoti klientų sveikata ir susimokėti gresiančią 2–10 tūkst. litų baudą, nei užsidaryti tuo metu, kai krepšinio čempionato virusas su visais sirgaliais priešakyje siautė būtent sostinėje.

Informacija apie parko veiklą teikiama telefonu 118. Sekmadienį atsiliepusi operatorė užtikrino, kad pakartotiniai vandens tyrimai dėl pavojingų bakterijų jau atlikti. Jie esą parodė, kad legionelių vandens parke – nė kvapo.

Tačiau vakar „Vilniaus dienai“ informacijos telefonu atsiliepusi darbuotoja jau kalbėjo priešingai. „Parkas uždarytas profilaktikai“, – aiškino operatorė. Jos duomenimis, veiklą parkas turėtų atnaujinti tik spalio 1 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius