Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 13

Kelininkai: eismo sąlygos rajoniniuose keliuose sudėtingos (atnaujinta 14.40 val.)

Ketvirtadienio popietę eismo sąlygos rajoniniuose keliuose išlieka gana sudėtingos.
Snieguotas kelias
Snieguotas kelias / 15min.lt/Gedimino Gasiulio nuotr.

13 val. rajoniniai keliai buvo padengti privažinėtu sniegu arba ledo sluoksniu, šiuose keliuose buvo slidu, praneša Lietuvos automobilių kelių direkcija. 

Pasak pranešimo, šiuo metu rajoniniai keliai bei jų kelkraščiai yra valomi, barstomi, šiurkštinami pavojingi posūkiai, įkalnės ir nuokalnės.

Magistralinių kelių dangos visoje Lietuvoje yra šlapios, tik Klaipėdos ir Utenos apskrityse, kur mažesnis eismo intensyvumas, yra nedidelių šlapio sniego provėžų.

Krašto keliai didesnėje šalies dalyje padengti šlapio sniego provėžomis, tačiau nemažai ruožų yra ir plikų – šlapių. Kai kuriuose rajonuose dar valomi šių kelių kelkraščiai, peronai, poilsio aikštelės. Eismo sąlygos šiuose keliuose neblogos.

13 val. snyguriavo Zarasų ir Telšių rajonuose, silpna dulksna krito Tauragės apskrityje, o Panevėžio apskrityse bei Ignalinos ir Zarasų rajonuose pustė pažeme.

Klaipėdos rajone apsemtas vieno rajoninio kelio ruožas, o Šilutės rajone apsemti ir yra neišvažiuojami aštuonių rajoninių kelių ruožai. Iš viso apsemtų kelių ruožai šiuose rajonuose yra apie 5 kilometrus, vandens gylis siekia apie 30 centimetrų.

Pagėgių savivaldybėje apsemti ir yra neišvažiuojami keturių rajoninių kelių ruožai, iš viso – 2,3 kilometro, vandens gylis siekia apie 30 centimetrų.

Išsamią orų prognozę rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius