-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 09

Vienoje scenoje – grandai ir naujokai

Dainuojamosios poezijos gerbėjams ruduo prasideda puikiai. Trečiadienį Ryšių istorijos muziejaus kiemelyje koncertuos visas būrys bardų: Aidas Giniotis, Domantas Razauskas ir Saulius Petreikis bei naujo muzikinio projekto „Muzika saviems“ nariai.
Keistuolių teatro vadovas Aidas Giniotis
Keistuolių teatro vadovas Aidas Giniotis / A. Aleksandravičiaus nuotr.

Keistuolių teatro senbuvį bei „Atviro rato“ įkūrėją A.Giniotį pažįsta kelios kartos. Su jo dainomis užaugo ir dabartiniai 25-mečiai, ir jaunesni jų broliai bei sesės. Nuolat kuriantis aktorius, režisierius ir kompozitorius sugeba rasti laiko ir dainuojamajai poezijai. Jo koncertuose skamba ne tik visiems žinomos Keistuolių teatro spektaklių dainos, bet ir dabartinė A.Giniočio kūryba, kitų autorių kūriniai.

Koncerto Kaune metu publikos dėmesiu A.Giniočiui teks dalytis su ne mažiau laukiamais svečiais – atlikėju ir žurnalistu Domantu Razauskui bei multiinstrumentalistu Sauliumi Petreikiu. Pastarasis Kaune beveik apsigyveno. Akylesni galėjo jį išvysti savaitgalį vykusiame kamerinių menų festivalyje „Pilies akordai“, kuriame jis demonstravo įvairių perkusijų galimybes. D.Razausko pavardę jau turėjo įsiminti ir atidūs televizijos žiūrovai. Šiemet talentingas dainų tekstų autorius išbandė save scenaristo kailyje – buvo vienas iš kelių naujo TV serialo „Moterų alėja“ scenarijaus autorių.

Greta šių, gerai žinomų atlikėjų, laikinosios sostinės publika turės progos išgirsti ir muzikinę karjerą pradedančių atlikėjų kūrinius. Kaunui prisistatys projektas „Muzika saviems“. Keturis jaunus muzikantus į vieną projektą suvedė noras dainuoti, groti, kartais iš stalčių ištraukti seną kūrybą, o kartais tiesiog kvailioti pasitelkiant muzikos garsus. Kaip visa tai skamba, bus galima įvertinti muziejaus kiemelyje vyksiančiame koncerte.

Pertraukų metu, kaip įprasta „Senamiesčio Žiogo“ koncertuose, žiūrovų dėmesio lauks paroda: šįkart bus eksponuojama daugiašalių jaunimo mainų „Art in Action“ fotografijos paroda. Joje jaunimas iš Ispanijos, Suomijos, Čekijos ir Turkijos nuotraukomis perteiks savo įspūdį apie Lietuvą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius