-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 10

Viešojoje paskaitoje – diplomų vertinimas

Abiturientams svarstant, kur studijuoti, o studentams mąstant ar tęsti magistro studijas Lietuvoje, Klaipėdos universiteto studentų sąjunga (KUSS) organizuoja viešąją paskaitą, kurioje lygins Lietuvos ir užsienio universiteto diplomus.
Studentai rinksis į viešą paskaitą.
Studentai rinksis į viešą paskaitą.

Trečiadienėnį, 15.00 val., Klaipėdos universiteto Aula Magna konferencijų salėje (Manto g. 84)  vyks viešoji paskaita „Lietuvos universiteto diplomas ir užsienio universitetų diplomas. Kuris vertingesnis?“ skirta Tarptautinės studentų dienos renginių ciklui.

„Paskaitos tikslas – sužinoti darbdavių ir studentų, studijavusių tiek Lietuvos, tiek užsienio universitete, nuomonę, kurio universiteto diplomas yra vertingesnis“, – teigė KUSS prezidentė Eglė Stankevičiūtė.
 
Viešoje paskaitoje dalyvaus studijų užsienyje reikalų vadybininkė Renata Masalskaitė, Klaipėdos universiteto studentas  Fulop Sterczer. Klaipėdos miesto  jaunimo reikalų koordinatorius  Modestas Vitkus ir „Nesė Group“ valdybos pirmininkas, žinomas Lietuvos visuomenės veikėjas, asociacijos „Mūsų miestas Klaipėda“ prezidentas Kazys Paulikas.

Pranešėjai ne tik bandys atsakyti, kur geriau studijuoti, Lietuvoje ar užsienyje, bet ir pasidalins savo asmenine patirtimi. Darbdaviai išduos, į kurį diplomą žiūri palankiau, o studentai, kuo skiriasi studijos, skirtingose šalyse. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius