-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 08 31

Vietoj troleibusų vėl kursuos autobusai

Kauno miesto savivaldybė atkreipia kauniečių dėmesį, kad rugsėjo 1 dieną vietoj dalies troleibusų jų maršrutais važiuos bendrovių „Kauno autobusai“ ir „Kautra“ autobusai.
Streikas
Streikuojant troleibusų vairuotojams vietoj kai kurių troleibusų jų maršrutais važiuos autobusai. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pavaduoti troleibusus reikės, nes dalis bendrovės „Autrolis“ vairuotojų rugsėjo 1-ąją vėl ketina streikuoti. Tai jau trečias bendrovės vairuotojų streikas. Pirmieji du surengti rugpjūtį. Vairuotojai nepatenkinti įmonės vadovų ketinimais mažinti algas 15 proc.

„Miestiečiai rugsėjo 1 dieną nepatogumų neturėtų pajusti. Svarbiausia atkreipti dėmesį į tai, kad kai kuriais troleibusų maršrutais važinės autobusai. Dalyje maršrutų kursuos ne įprasti miesto autobusai, o tarpmiestinio tipo „Kauno autobusų“ ir „Kautros“ autobusai. Labai prašome keleivius būti atidžius ir sekti informaciją, skelbiamą ant autobusų. Ant jų bus užrašytos ne tik maršruto pradžios ir pabaigos stotelės, bet ir raidė „T“ bei numeris, nurodantis, kurio troleibuso maršrutu autobusas važiuoja“, – sakė Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius