Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 10 21

Vietoj Helovino – „Dog-o-weenas“

Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ visiems šunų augintojams ir jų mylėtojams rengia ypatingą šventę: pirmą kartą Lietuvoje vyks šunelių karnavalas „Dog-o-weenas“.
Lina Žvirblytė su augintiniu
Renginyje Kaune dalyvaus ir Lietuvos įžymybės su savo augintiniais. Nuotraukoje – Lina Žvirblytė su šuniuku. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Spalio 24 dieną, šeštadienį, prekybos centro II aukšte, renginių salėje, organizuojamoje šventėje laukiami ne tik šunų augintojai bei mylėtojai, bet ir jų keturkojai draugai. Visi šunys, pasipuošę karnavaliniais Helovino kostiumais, varžysis įspūdingiausio kostiumo konkurse. Nugalėtojo šeimininkui bus įteiktas 500 litų vertės „Megos“ dovanų čekis.

Planuojama, kad renginyje daugiau kaip 100 dalyvių demonstruos šunų Helovino kostiumus, šeimininkai pristatys savo augintinius ir parodys jų dresūros sugebėjimus. Augintiniai rungsis mažasvorių, lengvasvorių ir sunkiasvorių kategorijose. Kiekvienoje kategorijoje bus skiriamos trys prizinės vietos, o iš jų bus išrinktas pagrindinis konkurso nugalėtojas. Taip pat bus išrinktos ir apdovanotos publikos numylėtinio, artistiškiausio dalyvio bei juokingiausio kostiumo nominacijos.

Prizininkus rinks komisija: stilistė Eglė Mickevičienė, aktorė Hana Šumilaitė ir treneris Algirdas Vaičiūnas, žada dalyvauti ir dainininkas Rytis Cicinas. Specialiais prizais ir konkurso diplomais bus apdovanoti visi keturkojai „Dog-o-weeno“ šventės dalyviai.

Šunų augintojų ir mylėtojų laukia ne tik įspūdingas šventinis karnavalas, bet ir nuotaikingas dainininkės Vilijos Matačiūnaitės koncertas. Renginį nemokamai kviečiami pažiūrėti visi prekybos centro lankytojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius