Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti
2012 11 14

Viktoras Uspakichas apie Seimo nutarimą dėl Pinskų: Darbo partija paklusni Konstitucijai

Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskichas trečiadienį tvirtino suprantąs, kad Seimas privalo įgyvendinti KT išvadą ir koreguoti Darbo partijos sąrašą ir iš jo išbraukti Jolantą Gaudutienę, Živilę ir Joną Pinskus.
Viktoras Uspaskichas
Viktoras Uspaskichas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Aš ne teisininkas. Mums paaiškino taip, kad vis tiek reikia patvirtinti visą daugiamandatinį sąrašą ir tokios sudėties, kokią pasiūlė KT. Nesu teisininkas. Mūsų teisininkai irgi dirba tuo klausimu ir sakė, kad mes privalome tai daryti“, – teigė V.Uspaskichas.

Paklaustas, ar nesijaučia išduotas būsimų koalicijos partnerių socialdemokratų, kurie persigalvojo ir trečiadienį Seimui pakartotinai pateikė nutarimo projektą dėl „darbiečių“, V.Uspaskichas atsakė neigiamai.

„Ne, visiškai neišduotas. Vakar buvo daug ginčų. Aišku, mums būtų malonu, jei nebūtų perdėliotas mūsų sąrašas, bet Darbo partija paklusni Konstitucijai“, – sakė V.Uspakichas.

Primename, kad trečiadienį Seimas pakartotinai svarsto nutarimo projektą, kuriuo turėtų būti rinkimų slenkstį peržengę „darbiečiai“ Jolanta Gaudutienė, Jonas Pinskus ir Živilė Pinskuvienė išbraukti iš Darbo partijos kandidatų sąrašo ir nustatyta, kad vietoje jų Seimo nariais yra išrinkti Vilija Filipovičienė, Gediminas Jakavonis ir Larisa Dmitrijeva.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius