Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 26 /12:32

Viktoro Uspaskicho sveikatos būklė – stabili

Pirmadienio vakarą į Kauno klinikas paguldytas Darbo partijos lyderis Viktoras Uspaskichas. Jam įtariamas infarktas. Antradienį surengtoje spaudos konferencijoje ligoninės pirmo Kardiologijos skyriaus vadovė docentė Olivija Gustienė sakė, kad paciento sveikatos būklė – stabili. Politikas buvo atvežtas iš Kėdainių ligoninės.
Olivija Gustienė
Olivija Gustienė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Galiu tik tiek pakomentuoti, kiek leido pacientas. Jam įtariamas ūminis išeminis širdies sindromas. Skiriamas standartinis gydymas, atliekami tyrimai nustatyti tikslią diagnozę. Pacientui taikomas medikamentinis gydymas“, – aiškino O.Gustienė. Gydytojos teigimu, tiksli diagnozė tokiais atvejais paaiškėja per penkias dienas. Blogiausiu atveju, politiką gali tekti operuoti.

Į Kauno klinikas apie 12 val. atvyko V.Uspaskicho advokatas Vytautas Sviderskis. Apie 15 minučių ligoninėje užtrukęs teisininkas nepanoro komentuoti savo kliento sveikatos būklės. „Dabar skubu pažymos (teismui reikia oficialaus dokumento apie V.Uspaskicho, – red. past.), nes tuoj bus pietūs. Man tai gyvybiškai svarbu“, – sakė V.Sviderskis.

15min.lt primena, kad dėl V.Uspaskicho susirgimo Vilniaus apygardos teismas negali tęsti Darbo partijos juodosios buhalterijos bylos nagrinėjimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius