Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 16

Vilniaus arkikatedroje įšventintas naujas vyskupas Darius Trijonis

Šeštadienį Vilniaus arkikatedroje įšventintas naujas vyskupas Darius Trijonis, pranešė Vilniaus arkivyskupijos kurija. Naujasis vyskupas po konsekracijos iškilmių taps Vilniaus arkivyskupo Gintaro Grušo pagalbininku. Jis šias pareigas dalysis su vyskupu Arūnu Poniškaičiu.
Kunigas
Kunigas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

44-erių Romoje mokęsis D.Trijonis kunigu tapo 1997 metais.

Jis yra dirbęs Telšių kunigų seminarijos prefektu, trejus metus darbavosi kaip klierikų ugdytojas ir dėstytojas. Seminarijoje dėstė bendrąją pastoracinę teologiją, šeimos ir santuokos pastoracinę teologiją, ekumeninę teologiją, pažinimo filosofiją ir metafiziką.

D.Trijonis yra tarnavęs Klaipėdos rajone esančioje Plikių Šv. Šeimos parapijos klebonu, rūpinosi bendruomenės telkimu ir bažnyčios statyba Slengiuose, taip pat dirbo Lietuvos vyskupų konferencijos sekretoriate Vilniuje generalinio sekretoriaus pavaduotoju, buvo leidyklos „Katalikų pasaulio leidiniai“ valdybos narys. Jis taip pat talkino Vilniaus arkikatedros sielovadinėje veikloje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius