Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 10 /11:50

„Kiauras“ balkonas Vilniaus centre: medinės balkono konstrukcijos nukrito aukštu žemiau

Balkonai Vilniuje kartkartėmis nukrenta. Šįkart toks įvykis užfiksuotas sostinės centre – Pamėnkalnio g. 2 name vienas balkonas liko tiesiog „kiauras“, jo medinės konstrukcijos nukrito tiek ant žemės, tiek pas kaimynus aukštu žemiau.
Pamėnkalnio g. 2 nukritęs balkonas
Pamėnkalnio g. 2 nukritęs balkonas / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Vienas balkonas tiesiog įkrito į kitą. Toks vaizdas susidarė vilniečiams, pakėlus akis į daugiabutį Pamėnkalnio gatvėje, kur vienas iš balkonų likęs be grindų. Būtent jo medinės konstrukcijos ir nukrito bei pabiro tiek į kiemą, tiek į aukštu žemiau esantį balkoną.

Vilniaus miesto savivaldybė patvirtino apie tokį įvykį žinanti.

„Mūsų žiniomis, medinės balkono konstrukcijos nukrito ant žemiau esančio balkono. Per incidentą žmonės nenukentėjo. Įvykio aplinkybės tiriamos“, – teigė savivaldybė.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas praneša, kad pranešimas apie įvykį gautas prieš savaitę, praeito pirmadienio vakarą.

„Vilniaus m. sav., Pamėnkalnio g. gautas pranešimas, kad laiptinėje iš 2 aukšto balkono krenta jo dugnas į apačią, išlindusios metalinės dalys, kurios bet kada gali nukrist. Kelia pavojų gyvenantiems antrame aukšte.

Atvykus ugniagesiams, 3 aukšto balkono supuvusios medinės grindys buvo sukritusios į balkoną 2-ame aukšte ir ant šaligatvio. Ugniagesiai, patekę į butą, nuėmė kabančias balkono dalis. Kieme aptvėrė teritoriją“, – pranešė PAGD.

Skaičiuojama, kad iš viso sostinėje apie 2 tūkst. balkonų yra avarinės būklės, o neatliekantiems remonto darbų, jeigu statinio deformacija pavojinga ar gresia griūtis, grasinama baudomis iki 1,5 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius