-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 05 25

Vilniaus kelių policija sveikina abiturientus, tačiau įspėja, kad įdėmiai stebės juos keliuose

Penktadienį daugeliui Lietuvos bendrojo lavinimo mokyklos abiturientų nuskambės paskutinis skambutis. Vilniaus policija sveikina abiturientus, tačiau ragina tuo pačiu ragina juos elgtis atsakingai.
Balionai
Balionai

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, paskutinio skambučio šventė vyksta ne tik mokyklose – šventinis siautulys persikelia ir į užmiesčio sodybose rengiamus pobūvius ar gamtą. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos pareigūnai abiturientams primena atsakomybę už eismo dalyvių gyvybę ir sveikatą. Policija ragina nesėsti prie vairo išgėrus ir nevažiuoti su neblaiviais vairuotojais. Kad graži mokyklos ir šeimos šventė neatneštų nemalonumų ar net skausmo, abiturientų tėvams būtina pasidomėti, kaip jų vaikai grįš iš šventinio vakarėlio.

Pastarųjų metų įvykiai Lietuvoje rodo, kad iš linksmybių grįžtančių ir į tragiškas eismo nelaimes patekusių jaunuolių pagrindinė bėdų priežastis – alkoholis ir didelis greitis. Policijos pareigūnai kontroliuos transporto priemonių vairuotojų blaivumą, galimą apsvaigimą nuo kitų psichiką veikiančių medžiagų. Ypatingas dėmesys bus skiriamas jauniems, daug bendraamžių keleivių vežantiems vairuotojams ir greičio mėgėjams.

Šią savaitę visoje Lietuvoje policija vykdo pavojingo ir chuliganiško vairavimo kontrolės priemones.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės pareigūnai, naudodamiesi policijos skiriamaisiais ženklais nepažymėtais, vaizdo įrašymo ir kita specialiąja įranga aprūpintais automobiliais, sostinėje fiksuoja transporto priemonių vairuotojų pavojingo ir chuliganiško vairavimo atvejus.

Nors abiturientai švenčia aktyviai ir išradingai, policija prašo vairuoti atsakingai, neleisti vežamiems keleiviams stovėti automobilyje, išlįsti pro automobilio liuką, persisverti per automobilio langus, trukdyti kitų eismo dalyvių eismui

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius