Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 20

Vilniaus miesto tarybos narys G.Jaunius kandidatuos į Seimą

Kūrybos namų „Elitaz“ vadovas, Vilniaus miesto tarybos narys Gediminas Jaunius šį rudenį kartu su Laisvės partija dalyvaus Lietuvos Seimo rinkimuose. Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad jis kandidatuos Vilniaus Verkių vienmandatėje apygardoje.
Gediminas Jaunius
Gediminas Jaunius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

15min primena, kad 2019 m. su Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus komitetu G.Jaunius buvo išrinktas į Vilniaus miesto tarybą. Jis taip pat prisidėjo kuriant Laisvės partiją, yra jos valdybos narys.

Kaip rašoma, G.Jauniaus tikslas – keisti valstybės santykį su žmogumi. Jis taip pat teigia, jog pavargo nuo globėjiško valstybės požiūrio, kai valdantieji su visuomene elgiasi tarsi su vaiku, nurodydami ką ir kada galima daryti ar iki kokios valandos ką galima pirkti. Toks požiūris, pasak G.Jauniaus, yra atgyvenęs ir iš jo būtina kuo greičiau vaduotis.

„Noriu aktyviai dalyvauti naujos Seimo kadencijos parlamentinėse diskusijose, sprendžiant svarbius Lietuvai klausimus ateinančioje Seimo kadencijoje. Jaučiu, jog dabar yra lūžio taškas, kuriame galime iš XIX amžiaus principais besivadovaujančios politikos, be didelių revoliucijų, atsidurti XXI amžiaus iššūkius atliepiančioje politikoje. Laikas į valstybės institucijas įsileisti jaunosios kartos žmones, mačiusius pasaulio, turinčius platų išsilavinimą, tuos, kurių šiandienos iššūkiai negąsdina, o prietarai nespaudžia smegenų“, − savo sprendimą komentuoja G.Jaunius.

„Gediminas su savo įvairialype patirtimi į politiką atneša naujų idėjų ir spalvų. Tačiau jis politikoje nėra naujokas. Mes jau matėme jo darbus, kaip Vilniaus miesto istorinės atminties komisijos vadovo, kai ypač sudėtingais, nevienareikšmiškais ir dažnai visuomenę dirginančiais klausimais Gediminas sugebėjo išlaikyti šaltą protą ir ieškoti dialogo tarp įvairių požiūrių. Džiaugiuosi, kad G.Jaunius, jo idėjos ir komanda, sustiprina mūsų Laisvės partiją artėjant Seimo rinkimų finišo tiesiajai“, − teigia Laisvės partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė.

Seimo rinkimai įvyks spalio 11 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius