Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 31

Vilniaus policija žada stiprinti eismo kontrolę sostinės centre ir senamiestyje

Prasidėjus vasaros sezonui Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės pareigūnai ypatingą dėmesį skirs Vilniaus senamiestyje, Gedimino prospekte ir jo prieigose esančių transporto priemonių (tarp jų motociklų ir mopedų) vairuotojų kontrolei.
Gedimino prospektas
Gedimino prospektas Vilniuje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip informuoja Vilniaus policija, pasitaiko atvejų, kai automobilių vairuotojai, atvykę į senamiestį, palieka automobilius ant šaligatvių ar ant dviračių takų, trukdo pėstiesiems ir dviračių eismui. Tokiu atveju pareigūnai blokuos automobilių važiuokles, o netinkamoje vietoje paliktus automobilius priverstinai nuveš.

Bus kontroliuojami ir dviratininkai, kurie dažnai važinėja šaligatviais, keldami grėsmę pėsčiųjų saugumui. Visiems nesilaikantiems Kelių eismo taisyklėse numatytų reikalavimų bus taikomos administracinio ir prevencinio poveikio priemonės.

Vairuotojai privalo nepamiršti atsargumo ir savo pareigų pėstiesiems, laikytis Kelių eismo taisyklių, gerbti save ir kitus eismo dalyvius. Policija tikisi, kad vairuotojų ir pėsčiųjų pareigingumas, tarpusavio supratimas ir pagarba vieni kitiems padės išvengti skaudžių nelaimių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius