-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 30

Vilniaus policininkai Naujųjų naktį žada būti griežti, bet teisingi (nuotraukos)

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai trečiadienį pakvietė žurnalistus apsilankyti Vilniaus apskrities policijos įstaigoje, susitikti su jos vadovais ir sužinoti, kaip policija rengiasi dirbti Naujųjų metų sutikimo laikotarpiu.
Vilniaus policijos patruliai ruošiasi Naujųjų Metų sutiktuvėms
Vilniaus policijos patruliai ruošiasi Naujųjų Metų sutiktuvėms / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pirmiausia Vilniaus apskrities VPK Patrulių rinktinės būstinėje gatvėje S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje sostinės policijos viršininko pavaduotojas Raimundas Dervinskas surengė pavaldiniams „šventinį“ instruktažą: policijos patruliams nusakė darbo planus, išskyrė, kas bus svarbiausia, apibrėžė būdus bei metodus, kaip pasiekti keliamus tikslus.

Vėliau žiniasklaidos atstovai pakviesti į Vilniaus apskrities VPK centrinę būstinę, kur Operatyvaus valdymo skyriuje, budėtojų dalyje, įstaigos viršininkas Kęstutis Lančinskas ir Viešosios tvarkos valdybos viršininkas Vytautas Grašys kalbėjo apie policijos veiklos ir nusikalstamumo problematiką, teikė patarimus, kaip iš tiesų linksmai sutikti ir atšvęsti ateinančiuosius Naujuosius.

„Policija dės visas pastangas, kad šventės būtų ramios, kad neįvyktų daug nelaimingų atsitikimų, kurių metu nukentėtų žmonės ir būtų labai skaudžių pasekmių. Mes nusiteikę geranoriškai ir nebausime tų, kas bus taip pat nusiteikę geranoriškai. Tačiau visus šiurkščius, ciniškus ir pavojingus pažeidimus būsime priversti nutraukti ir asmenis, kurie taip elgsis, patraukti atsakomybėn“, – žurnalistams kalbėjo K.Lančinskas.

Naujųjų metų naktį apskrities policija dirbs sustiprintu režimu – budės 50 pareigūnų daugiau nei įprastomis paromis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius