Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 14

Vilniaus savivaldybė kviečia į „Litexpo“ – atsirado laisvų vakcinų

Vilniaus miesto savivaldybė skelbia, kad atsirado laisvų „Moderna“ vakcinų, tad norintys gali atvykti iki 19 val. į „Litexpo“ vakcinavimo centrą.
Vakcina nuo COVID-19
Vakcina nuo COVID-19 / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Šįvakar į „Litexpo“ vakcinavimo centrą kviečiami 18+ vilniečiai– turime 250 laisvų „Moderna“ vakcinų. Be registracijos visi norintys gali atvykti iki 19 val.“, – skelbia Vilniaus miesto savivaldybė.

Informacija apie tai pasirodė apie 17 val., tad norintieji pasiskiepyti turi dar beveik dvi valandas nuvykti ir pasiskiepyti.

Kiek anksčiau Vilniaus mero patarėjas Karolis Žukauskas feisbuke rašė, kad „jei vis dar neturite jokio skiepo, pirmąjį bent jau Vilniuje galite gauti be jokios registracijos – kolegos nusprendė, kad niekas neišvarys, jei atvyksite į „Litexpo“ neužsiregistravę ir jums tiks tuo metu turima vakcina.“

Be to, tą patį galima padaryti ir dalyje vaistinių.

„Tikiuosi, kad tuo pačiu keliu nueis ir valstybė – registracijos nebeturi prasmės, dabar vakcinų yra, reikia nuimti bet kokius trikdžius skiepytis. Žinoma, tas negalioja antrai dozei, jai reikia registruotis, nebent bus paskelbta kitaip (kai padarome trumpalaikes akcijas)“, – rašė K.Žukauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius