Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 02

Vilniaus savivaldybė poilsio namų Palangoje neparduos, juose pusvelčiui ilsėsis valdininkai

Į skolas įklimpusiai Vilniaus savivaldybei priklausančius poilsio namus Palangoje „Jūros vilnis“ pernai žadėta parduoti, tačiau į išparduodamo turto sąrašus jie kol kas nepateko.
Palanga
Palanga / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Už 400 metrų nuo jūros esančiuose poilsio namuose vasarą galės ilsėtis savivaldybės valdininkai, kuriems nakvynė kainuos iki 30 litų žmogui už parą, rašo dienraštis „Vilniaus diena“. 

Sostinės savivaldybės administracijos direktorius Vytautas Milėnas teigė, kad planai parduoti poilsio namus atidėti. Jo teigimu, „Jūros vilnis“ neturėtų tuštinti ir taip skylėtų miesto kišenių – esą poilsio namai turėtų būti išlaikomi iš vasaros sezono pajamų.

„Šią vasarą dar palaikysime. Ko gero, parduosime kitais metais“, – sakė V.Milėnas.

V.Milėno pasirašytame rašte nurodoma, kad nakvynė už liukso numerį kainuos iki 30 litų žmogui už parą, paprastesnių kambarių įsigeidusiems valdininkams nakvynė kainuos 20 litų už parą. Anksčiau sezono metu nakvynė vienam žmogui (ne savivaldybės tarnautojui) poilsio namuose kainuodavo iki 80–90 litų.

Paklaustas, kodėl savivaldybės darbuotojams ir politikams nutarta taikyti tokias dideles nuolaidas, V.Milėnas teisinosi, esą tarnautojai ir taip skaudžiai nukentėjo dėl miesto taupymo politikos.

„Premijos nuimtos, algos sumažintos. O kolektyvinėje sutartyje su profesine sąjunga numatyta tokia galimybė siūlyti valdininkams pigesnį poilsį“, – aiškino administracijos vadovas.

Poilsio namus administruojančios bendrovės vadovas Arnoldas Žvikas pripažino, kad kol kas „Jūros vilnyje“ laukiami tik Vilniaus politikai ir valdininkai – eilinių poilsiautojų poilsio namai priimti negali.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius