Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 22

Vilniaus vicemerei E.Tamošiūnaitei patvirtintas koronavirusas

Vilniaus vicemerei Editai Tamošiūnaitei patvirtintas koronavirusas. Anot vicemerės, mobiliajame punkte Vilniuje ji dėl koronaviruso pasitikrino antradienį ir teigiamą atsakymą gavo trečiadienį.
Edita Tamošiūnaitė
Edita Tamošiūnaitė / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Yra patvirtintas man teigiamas testas, simptomai labai menki. Testą pasidariau, nes antradienį pajutau, kad nejaučiu ryškių kvapų, buvo sloga, vakar jaučiausi gerai. Kontaktų turėjau minimumą, nes dirbau nuotoliniu būdu, bendravau su žmonėmis artimoje aplinkoje (...). Didžioji dalis kontaktų – mano šeima“, – BNS sakė E.Tamošiūnaitė.

Ji izoliavosi namuose. Vicemerė sako, jog nuo spalio 4 dienos daugiausiai dirbo nuotoliniu būdu ir tik vieną kartą buvo užėjusi į savivaldybę balsuoti rinkimuose iš anksto.

„Šiuo metu organizuoju darbą, kaip ir įprastai prieš tai – nuotoliniu būdu“, – teigė E.Tamošiūnaitė.

Tai jau ketvirtasis žinomas koronaviruso atvejis savivaldybėje. Vilniaus miestas yra tarp savivaldybių, kuriose koronavirusas pastaruoju metu plinta sparčiausiai, bet sostinė dar nepatenka į pavojingiausiai raudonajai zonai priskiriamų savivaldybių sąrašą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius