Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 02 20

„Vilniaus viešojo transporto“ darbuotojams teko susimokėti už kelionę į Alpes

Įmonės „Vilniaus viešasis transportas“ administracijos darbuotojai savo lėšomis jau padengė kelionės į Italijos Alpes išlaidas. Beveik 10 tūkstančių litų siekiančios išlaidos buvo padengtos į kelionę vykusių administracijos darbuotojų, o ne įmonės, lėšomis, praneša Vilniaus miesto savivaldybė.
Vilniuje siūloma sujungti autobusų ir troleibusų įmones, nes tai esą leistų sumažinti administravimo sąnaudas ir galvoti ne tik apie patogesnį transportą, bet ir apie pigesnius bilietus.
Viešasis transportas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Dar kartą vilniečių atsiprašome už šį incidentą, tokie atvejai daugiau nepasikartos. Visos kelionės į Alpes transporto išlaidos jau padengtos pačių keliavusių asmenų lėšomis“, – pranešime spaudai cituojamas įmonės „Vilniaus viešasis transportas“ generalinis direktorius G. Nakutis.

25 asmenų grupė atostogų į kalnus buvo išvykusi bendrovės sąskaita, vasario pradžioje pranešė „Lietuvos ryto“ televizija.

Tokio pobūdžio kelionės, kaip viena iš motyvacijos priemonių, buvo numatyta tarp įmonės ir jos darbuotojų 2007 metais pasirašytoje kolektyvinėje sutartyje, tačiau šiuo metu jau rengiamoje naujoje kolektyvinėje sutartyje tokių galimybių nebebus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius