Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje atidarytas naujas policijos komisariato pastatas

Vilniuje penktadienį atidarytas naujai pastatytas šešių aukštų policijos komisariato pastatas.
Turto banko nuotr.
Turto banko nuotr.

Kaip skelbia Turto bankas, Vilniuje, Sietyno gatvėje, duris atvėręs komisariatas yra vienas moderniausių, aukščiausius energinius standartus apjungiantis pastatas sostinėje.

„Iš vietos, kurioje esame, puikiai matosi labai svarbi Lietuvai vieta – televizijos bokštas, prie kurio žmonės paaukojo gyvybes už visų mūsų laisvę, už laisvą valstybę ir laisvą jos policiją. Dėka jų gyvename demokratinėje šalyje, kiekvienas galėdami dirbti savo darbą kaip galime geriausiai, taip pat ir jūs savąjį – be galo prasmingą ir reikalingą. Linkiu jums ramios, kiek tai įmanoma, ir geros tarnybos“, – pastato atidaryme kalbėjo Ingrida Šimonytė.

„Džiaugiuosi, kad vis daugiau mūsų pareigūnų dirba šiuolaikiškomis ir komfortiškomis sąlygomis bei gali visą dėmesį skirti tiesioginiam savo darbui. Tegul šis pastatas būna mūsų progreso ženklas ir dar vienas žingsnis šiuolaikiškos ir modernios policijos link“, – sakė vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė.

Naujojo komisariato pastato plotas siekia beveik 10 tūkst. kvadratinių metrų, šešių aukštų pastate įrengta 560 darbo vietų, iš jų – 392 kompiuterinės darbo vietos.

4,5 tūkst. kv. metrų užima dviejų lygių požeminė automobilių aikštelė su joje įrengtomis elektromobilių įkrovimo stotelėmis ir 169 tarnybiniam transportui skirtomis vietomis.

Naujose patalpose įsikurs Vilniaus miesto penktasis policijos komisariatas, Kriminalinės policijos ekonominių nusikaltimų tyrimų valdyba, Kelių policijos skyrius, Dokumentų valdymo skyrius, Vertimų skyrius, Viešųjų pirkimų valdyba, Duomenų apsaugos skyrius, Viešosios tvarkos biuras, Kelių policijos valdyba ir Finansų valdyba. Vilniaus miesto policijos komisariatas, Kelių policijos skyrius bei Policijos departamento valdybos skyriai.

Statybų projektą vykdė bendrovė „Infes“, jo vertė – apie 15 mln. eurų. Projektą vystė Turto bankas.

Per pastaruosius trejus metus Lietuvoje rekonstruoti 52 ir pastatyti 4 nauji policijos pastatai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius