Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 10

Vilniuje konferencijoje bus aptariama situacija Afganistane

Vilniuje penktadienį vyks tarptautinė konferencija aptarti paramą Afganistanui.
Į užduoties vykdymą išvykęs „Aitvaras“
Lietuvos kariai Afganistane / SOP archyvo nuotr.

Anot Lietuvos užsienio reikalų ministerijos, renginyje bus aptariama vystomojo bendradarbiavimo veikla Afganistane, nagrinėjami paramos šalies reformoms pereinamuoju laikotarpiu klausimai.

Konferenciją atidarys Lietuvos užsienio reikalų ministras Audronius Ažubalis, Europos komisaras vystymuisi Andris Piebalgas ir Afganistano darbo, socialinių reikalų, kankinių ir neįgaliųjų ministrė Amena Afzali.

Joje taip pat dalyvaus ES specialusis atstovas Afganistane Vygaudas Ušackas, diplomatai ir vystomojo bendradarbiavimo politiką kuruojantys pareigūnai iš JAV, ES šalių narių, Lietuvos partnerių vykdant Afganistano Goro provincijos atkūrimą Japonijos, Gruzijos ir Graikijos.

„Konferencijoje bus diskutuojama apie atsakomybės už šalies plėtrą ir valdymą perdavimą Afganistano valdžiai, šios šalies valdžios institucijų atsakomybę, saugumo ir vystymosi tarpusavio priklausomybę bei aktyvesnį moterų įsitraukimą į Afganistano valdymą“, – sakoma URM pranešime spaudai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius