-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 06 /23:31

Vilniuje koronavirusas nustatytas pradinukui, mokykla dezinfekuota

Sekmadienio vakarą Vilniaus vicemeras Vytautas Mitalas savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pranešė, kad koronavirusinė infekcija nustatyta sostinės Martyno Mažvydo progimnazijos pradinukui. 15min žiniomis, pamokos nevyks Pilaitės gimnazijoje, kur mokosi dalis M.Mažvydo progimnazijos mokinių.
Rugsėjo 1-osios šventė M.Mažvydo progimnazijoje
Rugsėjo 1-osios šventė M.Mažvydo progimnazijoje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Šiandien Vilniuje M.Mažvydo progimnazijos pradinukui nustatytas koronavirusas. Užsikrėtė iš šeimos nario ir šeima tik sužinojusi rezultatus iš karto izoliavosi, todėl moksleivio penktadienį mokykloje jau nebuvo.

Visai klasei artimiausią laikotarpį dabar bus taikomas nuotolinis mokymas. Mokykla šiandien buvo kruopščiai dezinfekuota ir ryt darbą tęs pagal tvarkaraštį, nes vaikai iš skirtingų klasių šiuo atveju tarpusavyje nekontaktavo.

Linkiu visiems stiprybės ir šalto proto, panašių situacijų šiais mokslo metais dar tikrai bus. Mokiniams ir jų tėvams svarbiausia būti atsargiems – pastebėjus peršalimo simptomus geriau likti namie, o jei šeimoje patvirtintas atvejis, iš karto informuokite ugdymo įstaigą. Tai leis priimti teisingiausius sprendimus“, – paskelbė V.Mitalas. Tačiau 15min šaltinių teigimu, pirmadienį pamokos nevyks Pilaitės gimnazijoje, kurioje mokosi dalis M.Mažvydo progimnazijos mokinių. Tarp jų galėjo būti ir užsikrėtęs moksleivis. Šaltinių teigimu, pirmadienį Pilaitės gimnazijoje bus atliekama dezinfekcija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius