Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 24

Vilnius kviečia senjorus, švietimo sektorių registruotis skiepui „Litexpo“ centre

Vilnius nuo šeštadienio popietės kviečia senjorus bei švietimo srities atstovus registruotis koronaviruso skiepui pirmadienį atsidarančiame vakcinavimo centre „Litexpo“.
„Litexpo“
„Litexpo“ / Sauliaus Žiūros nuotr.

Kaip pranešė Vilniaus savivaldybė, puslapyje kviečiami registruotis 65 metų ir vyresni vilniečiai, mokytojai, 18 metų sulaukę abiturientai.

Pranešime pažymima, kad kitą savaitę Vilnių pasieks dar viena didelė „Pfizer-BioNTech“ gaminamos „Comirnaty“ vakcinos siunta, iš kurios pirmam skiepui bus skirta virš 10 tūkst. vakcinų.

Šį savaitgalį Vilniaus miesto savivaldybės darbuotojai telefonu skambins tiems senjorams, kurie nori skiepytis, pagal „Tele2“ ir „Telia“ skambučius surinktą informaciją, ir juos registruos skiepui.

Pranešime pažymima, kad 65 ir vyresnius asmenis gali registruoti ir jų artimieji, draugai ar kaimynai internetinėje svetainėje vakcina.vilnius.lt.

Sostinės savivaldybės teigimu, Vilnius šiuo metu yra pasiskiepijęs apie 60 proc. senjorų.

Primenama, kad nuo gegužės 3 dienos į mokyklas galės grįžti abiturientai. Tai jie galės daryti būdami pasiskiepiję arba atlikę testą. Šiuo metu suskubę pasiskiepyti abiturientai antrąjį skiepą gaus iki pirmųjų valstybinių egzaminų, kurie numatomi birželio mėnesį.

Visos kitos visuomenės grupės vėl registruotis bus pakviestos pirmadienio popietę.

Pirmadienį Vilniuje, parodų ir kongresų centre „Litexpo“, pradeda veikti naujas COVID-19 vakcinavimo centras.

Didžiausioje „Litexpo“ salėje, pažymėtoje 5-uoju numeriu, dirbs 50 vakcinavimo kabinų, tai leis paskiepyti iki 15 tūkst. gyventojų per parą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius