Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 07

Susipjovę konservatoriai rinkimuose kausis vienas prieš kitą

Panevėžio konservatorių gretose – atviras karas, rašo Panskliautas.lt. Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos narys, Panevėžio meras Vitalijus Satkevičius pareiškė kandidatuosiąs į Seimą vien tam, kad taptų konkurentu savo partiečiui Vitui Matuzui.
Vitas Matuzas
Vitas Matuzas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Taip, labai rimtai svarstau tokią galimybę. Man nusibodo V.Matuzo aplinkos demaršai. Kiek galiu aš čia kentėt, atėjo laikas gintis“, – pirmadienį Panskliautas.lt patvirtino V.Satkevičius.

Meras neneigė, kad V.Matuzo aplinka – tai pirmiausia Panevėžio miesto tarybos narys ir V.Matuzo padėjėjas Viktoras Trofimovas, kuris kreipėsi į visas įmanomas instancijas dėl V.Satkevičiaus nusižengimų, įdarbinant aukštojo mokslo nebaigusį patarėją.

Paklaustas, kaip į tai reagavo partijos pirmininkas Andrius Kubilius, V.Satkevičius atsakė, kad jie buvo susitikę. „Jam buvo viskas susakyta. Jis pasiūlė paliaubas iki rinkimų pabaigos. Mes sutikom. Bet jie žodžio netesėjo ir daugiau nebeįmanoma“, – sakė pašnekovas.

Andriaus Ufarto/BFL nuotr./Vitalijus Satkevičius
Andriaus Ufarto/BFL nuotr./Vitalijus Satkevičius

V.Satkevičius teigė, kad Panevėžio Vakarinėje apygardoje jis bus vienintelis TS-LKD kandidatas, nes V.Matuzas, nors jo palaikymą akivaizdžiai demonstruoja A.Kubilius, – yra sustabdęs narystę partijoje.

„O jei aš nelaimėsiu, tai nelaimės ir V.Matuzas“, – darė išvadą dabartinis miesto vadovas.

V.Satkevičius priminė iš savo vadovavimo miestui nepralobęs, gyvenantis dviejų kambarių bute – leido suprasti, kad būtent tuo jis yra pranašesnis už savo meravimo metais netikėtai pralobusį V.Matuzą.

Konservatorių frakcijos miesto taryboje pirmininkas Vidmantas Baltramiejūnas negalėjo pasakyti, kurį kandidatą palaikys skyrius, frakcija, nes atostogų metu susitikti nėra laiko.

V.Matuzas pirmadienio vakarą telefonu neatsiliepė.

Primename, kad prokurorai V.Matuzui pateikė įtarimus dėl sukčiavimo, piktnaudžiavimo ir dokumentų klastojimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius