-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 02 02

VMI viršininkas Dainoras Bradauskas paguldytas į ligoninę

Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) viršininkas Dainoras Bradauskas susirgo taip, kad teko kviestis į pagalbą greitosios pagalbos medikus. Antradienio popietę jis buvo paguldytas į ligoninę.
Dainoras Bradauskas
Dainoras Bradauskas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

VMI komunikacijos vadovas Darius Buta teigė, kad antradienio rytą D.Bradauskas atvyko į darbą, atliko kelias užduotis, tačiau dėl prastos savijautos išvyko į namus Vilniaus užmiestyje.

Tą pačią dieną jis išsikvietė greitąją medicininę pagalbą ir buvo išvežtas į Antakalnio ligoninę.

VMI vadovui buvo diagnozuotas ūmus kairiojo plaučio uždegimas. Jis teigė, kad blogai pasijuto dar pirmadienį, pradėjo karščiuoti, o antradienio rytą liga įsisiautėjo.

Finansų ministro patarėjas Remigijus Bielinskas 15min teigė, kad antradienio rytą buvo gautas VMI viršininko pavaduotojo Artūras Klerausko pasirašytas pranešimas, kuriame tvirtinama, kad D.Bradauskas susirgo.

Dokumente siūloma paskirti A.Klerauską laikinai eiti vadovo pareigas.

Gandus vertina kaip šmeižto kampaniją

15min redakcija gavo anoniminį pranešimą, kad D.Bradauskas darbe nepasirodė ne dėl to, kad susirgo, o esą todėl, kad galimai buvo neblaivus. Esą jis kelias dienas šventė.

VMI komunikacijos vadovas D.Buta sakė, kad panašių pranešimų gavo ir kitos žiniasklaidos priemonės, tačiau griežtai paneigė tokius gandus.

Manome, kad šita šmeižto kampanija gali būti susijusi su didelės vertės viešaisiais pirkimais, kurie greitai turėtų pasibaigti, – teigė D.Buta.

„Manome, kad šita šmeižto kampanija gali būti susijusi su didelės vertės viešaisiais pirkimais, kurie greitai turėtų pasibaigti“, – teigė D.Buta.

VMI vykdo išmaniosios mokesčių administravimo sistemos viešąjį pirkimą. Vokai su pasiūlymais turėtų būti atplėšti vasario 9 dieną. Nugalėtojas gaus 3,14 mln. eurų valstybinį užsakymą.

D.Buta pabrėžė, kad tapęs VMI vadovu D.Bradauskas nustatė griežtą tvarką, pagal kurią darbuotojams net po darbo vykstančiuose vakarėliuose nerekomenduojama vartoti alkoholinius gėrimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius