Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 09

VST atkuria elektros energijos tiekimą

Po savaitgalį siautusios stichijos VST specialistai, sutelkę visas pajėgas, atnaujina elektros tiekimą klientams. Elektros energijos tiekimas jau atkurtas Šakių ir Jurbarko rajonuose.
Elektra
Elektra / Sauliaus Žiūros/BFL nuotr.

Šiuo metu akcinės bendrovės VST teritorijoje be elektros energijos dar yra likę apie 6 tūkstančiai klientų. Daugiausiai jų – Kauno, Jonavos, Kaišiadorių, Prienų rajonuose.

Jonavos rajone elektros energijos tiekimą ketinama atkurti iki rytojaus 17 valandos, Prienų, Kauno, Kaišiadorių rajonuose – trečiadienį.

Elektros energijos tiekimui atkurti sutelktos visos bendrovės pajėgos – dirba operatyviosios brigados, specialistams talkina kolegos iš mažiau nukentėjusių skyrių, taip pat rangovų organizacijos. Bendrovės specialistai deda visas pastangas, kad gedimai būtų pašalinti kaip įmanoma greičiau ir elektros energijos tiekimas būtų atstatytas per maksimaliai trumpą laiką.

„Bendrovės avarines tarnybas užplūdo gyventojų skambučiai, telefonų linijos yra perkrautos. Budintys dispečeriai ne visuomet pajėgia operatyviai atsiliepti į visus skambučius, nes jų srautas – didžiulis. Tikimės klientų tolerancijos ir labai prašome, neprisiskambinus į avarinę tarnybą, pabandyti tai padaryti dar kartą“, – sako akcinės bendrovės VST Elektros tinklo tarnybos direktorius Rytis Borkys.

Primename, kad avarinių tarnybų telefonais galima skambinti ištisą parą. Jų numeriai nurodomi mūsų interneto svetainėje, bendrovės klientams platinamuose skrajutėse ir bukletuose, spaudoje platinamuose informaciniuose pranešimuose.

„Esame dėkingi gyventojams už kantrybę, supratingumą bei geranorišką bendradarbiavimą, informuojant bendrovės specialistus apie opiausius stichijos padarinius. Dar kartą atsiprašome savo klientų už patirtus laikinus nepatogumus“, – sako akcinės bendrovės VST Elektros tinklo tarnybos direktorius Rytis Borkys.

Energetikai taip pat įspėja, jog šalia elektros įrenginių būtina elgtis saugiai ir būti ypač atsargiems- pamačius nutrūkusius laidus, jų neliesti, nesiartinti bei įspėti kitus, ypač vaikus, bei kuo skubiau apie tokius atvejus  pranešti  artimiausiai VST skyriaus dispečerinei tarnybai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius