-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 27

Vyriausybė leido atvykti dar 87 užsieniečiams

Lietuvoje galiojant karantinui, Vyriausybė leido atvykti dar 87 užsienio specialistams, kurie reikalingi energetikos, transporto ir kitoms įmonėms. Energetikos ministerijos prašymu leista atvykti 57 žmonėms, iš jų 37 reikalingi Lietuvos-Lenkijos dujotiekį statančiai bendrovei „Amber Grid“.
Dujotiekių jungties GIPL statybų aikštelės apžvalga
Dujotiekių jungties GIPL statybų aikštelės apžvalga / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Ekonomikos ir inovacijų ministerija prašė leidimo atvykti 17 užsieniečių, iš jų 11 kviečia Kėdainių laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ) veikianti maisto naminiams gyvūnams gamintoja „Kormotech“.

Susisiekimo ministerija prašė įleisti 12 žmonių iš Ispanijos, Šveicarijos, Indijos ir kitų šalių atlikti transporto infrastruktūros, orlaivio techninės priežiūros ir laivų remonto darbų.

Kultūros ministerija kreipėsi dėl leidimo atvykti vienam Ispanijos piliečiui režisuoti kasmetinį Pakruojo dvaro gėlių festivalį.

Praėjusią savaitę ministrų kabinetas leido į Lietuvą atvykti apie 80 užsieniečių. Dar anksčiau įsileista apie 120 užsienio piliečių. Analogiški sprendimai priimami kiekvieną savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius