-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 10

Vyriausybė ne visai sėkmingai tvarkosi su viešaisiais ryšiais, teigia V.Landsbergis

Vyriausybė ne visai sėkmingai tvarkosi su viešaisiais ryšiais, šeštadienį Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos tarybos posėdyje pareiškė europarlamentaras Vytautas Landsbergis.
Profesorius V.Landsbergis ragino faktų istorijos nepaversti debatų istorija.
Vytautas Landsbergis / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Dabar Vyriausybė ir Seimas, arba Seimo koalicija, ne visai sėkmingai tvarkosi su viešaisiais ryšiais“, – kreipdamasis į partiečius sakė buvęs ilgametis konservatorių lyderis V.Landsbergis.

Priminęs, kad Lietuva turi imtis skausmingų priemonių, jog nepasektų itin didelių finansinių bėdų turinčios Latvijos pavyzdžiu, V.Landsbergis sakė, jog būtina aiškiau įvardyti, jog atsakomybė dėl krizės krenta buvusiai valdžiai.

„Aš tai būčiau kažkoks griežtesnis – aš sakyčiau, kad tos sumos, tie pažadai yra kirkiliniai. Reikia vadinti kirkiliniais pažadais, kirkiline ekonomika, kad bent jau tie, kurie dabar puldinėja iš pakampių, suvoktų, kad jie patys tą duobę yra iškasę, ir tą prisimintų“, – sakė V.Landsbergis.

Politikas suabejojo, ar esama pakankamai analitikų, psichologų, kurie duotų patarimus ir analizuotų situaciją. V.Landsbergis taip pat sukritikavo vengimą aiškinti situaciją žmonėms.

„Turėtų būti kokia tai psichologinė socialinė metodika. O kai yra klausiama – kas kalba, kas aiškina žmonėms, ir aš skaitau atsakymą – geriausiai aiškina pats premjeras. Labai talentingai. Aš cituoju. Bet kai aš skaitau tokius pataikūniškus vengimus tai kažkas pavojinga yra. Ir, aišku, visi kankorėžiai ant Kubiliaus“, – sakė V.Landsbergis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius