Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 04

Vyriškas „Dr.Who“ savaitgalis – be kaklaraiščių

Klaipėdos naktis sudrums grupės „Kastaneda“ blogiukai, aštrius kampus užglaistys Sasha Song, o teisingą ritmą palaikys DJ Justin Beat ir Driule XL. Šį klubo „Dr.Who“ savaitgalį pilotuos išimtinai vyriška kompanija, o tai reiškia, kad skrydis bus kupinas įdomių viražų.
Penktadienį „Dr.Who“ sienas virpins „Kastaneda“.
Penktadienį „Dr.Who“ sienas virpins „Kastaneda“. / Klubo „Dr.Who“ nuotr.

Penktadieniui kryptį suteiks „Kastaneda“ Club Hits Show“. Pirmąkart „Dr.Who“ publika naują grupės projektą turėjo progą įvertinti pernai vakarėlyje, kuriame karaliavo „Olialia“ gražuolės. Merginų žavesys neužgožė „Kastanedos“ energijos – pasirodymas buvo sutiktas audringai, tad nutarta jį pakartoti.

„Projekto „Club Show“ idėja kilo norint paįvairinti savo programą, truputį atsiplėšti nuo į kraują įaugusių dainų. Nusprendėme sujungti kuo daugiau klubinių hitų į nenutrūkstantį muzikinį miksą, kuris neleistų atsikvėpti nė sekundei“, – kalbėjo viena „Kastanedos“ pusė Donatas-Dūnis.
Į projektą „Kastaneda“ įtraukė Justino Timberlake‘o, Snoop Dogg, Timbalando, Lil‘ Wayne, „Black Eyed Peas“, David Guetta ir kitų kultinių scenos veikėjų kūrinius, suteikė jiems pašėlusį pagreitį ir pagardino improvizacijomis.
 
Sasha Song neužliūliuos

„Dr.Who“ šeštadienis bus gal ne toks siautulingas, tačiau laimingų veidų koncentracija neturėtų sumažėti. „Jei vasarį ilgiesi vasaros – svaiginančia muzikos šiluma alsuojanti naktis su Sasha Song bus būtent tai, ko tau reikia!“, – užtikrino renginių ciklo „Dr.Who“ Gyvai komanda.
Koncertas tarsi banguos jūros ritmu: jame bus ir puikiai pažįstamų dainų, ir kūrinių iš naujojo dainininko albumo, George‘o Michaelo bei šių dienų klubinių hitų, o stilistika apims tiek elegantiškus soul, r&b ritmus, tiek vietoje nustygti neleidžiančią šokių muziką.

Ne už kalnų – „Amnesia“ atranka

Artėjančio savaitgalio džiaugsmai – „arčiausiai kūno“, tačiau verta žvelgti priekin. Jau patvirtinta, kad vasario 26 d. po „Dr.Who“ skliautais vyks Ibizos klubo „Amnesia“ merginų – šokėjų ir modelių – atranka šių metų vasaros sezonui.

„Jei esi liekna, simpatiška bei geros fizinės formos, būk tikra – tai tavo šansas praleisti įspūdingiausią vasarą savo gyvenime ir užsidirbti šokant geriausiame pasaulio klube. Dalyvauti atrankoje kviečiamos ne tik šokėjos profesionalės, bet ir šokių patirties neturinčios merginos. Magiškos Ibizos atmosferos dėka galima labai greitai įvaldyti pašėlusią šokio jėgą. Svarbiausia – aistra muzikai ir vidinė energija!“, – kalbėjo atranką organizuojančios prodiuserinės kompanijos „Be You“ atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius