Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 19

Vytautas Bakas apie Vilniaus mero rinkimus: turiu darbų Seime

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Vilniaus skyrius kandidatą į Vilniaus merus kitą savaitę rinksis iš keturių pretendentų. Seimo narys Vytautas Bakas 15min patvirtino esąs vienas iš jų, tačiau tikina kol kas apie galimybę kandidatuoti rimtai negalvojęs, nes turi daug darbų Seime.
Vytautas Bakas
Vytautas Bakas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininką V.Baką, kaip galimą „valstiečių“ kandidatą į Vilniaus merus ketvirtadienį „Delfi dėmesio centre“ įvardijo žurnalistas Edmundas Jakilaitis ir jo pašnekovas europarlamentaras A.Guoga.

Jis sakė, kad V.Bakas turi šiam postui reikiamų savybių ir galėtų būti tinkamas.

„Taip. Girdėjau. Ir manau, kad būtų labai padorus, tvarkingas žmogus, užsispyręs, idėjinis ir tvirtas. Manau, tai gali būti vienas iš scenarijų. Bet reikia su juo diskutuoti, kokia yra jo vizija Vilniui. Viena vizija. Gali būti dvylika vizijų, bet vieną tikrai reikia įgyvendinti per kadenciją“, – sakė A.Guoga.

Pats V.Bakas 15min patvirtino, kad yra minimas tarp kandidatų.

„Aš manau, kad čia, tiesą sakant, pirmas dalykas, kad reikia užbaigti tuos darbus, kurie čia, Seime, pradėti. Turime dar Seime daug darbų. Tiesą sakant, labai sunkiai įsivaizduočiau tą kampaniją, nes aš turiu darbotvarkę čia, Seime. Dar svarbiau, kad skyrius sprendžia, kas bus tas kandidatas“, – 15min sakė V.Bakas.

Jis tikino, kad įstatymų projektus, išplaukiančius iš Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto atlikto tyrimo, numatyta parengti lapkričio pradžioje.

Po to, anot V.Bako, dar bus laiko pagalvoti apie galimą kandidatavimą į Vilniaus merus.

Kitas „valstiečių“ kandidatas į Vilniaus merus yra Seimo narys Tomas Tomilinas. Jis 15min ketvirtadienį sakė rimtai nusiteikęs dalyvauti skyriaus rinkimuose, parengęs savo programą.

Kas yra dar du „valstiečių“ svarstomi kandidatai partijos Vilniaus skyriaus pirmininkas, ūkio ministras Virginijus Sinkevičius atskleisti nesutinka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius