Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 13

Vyteniui Andriukaičiui atrodo, kad prie Sveikatos apsaugos ministerijos per daug barų

Sostinės Vilniaus ir Islandijos gatvėse esančių barų savininkai turėtų sunerimti. Sveikatos apsaugos ministras, socialdemokratas Vytenis Andriukaitis pirmadienį pasipiktino, kad žmonės rūko ir geria pačioje ministerijos pašonėje.
Vytenis Andriukaitis
Vytenis Andriukaitis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Nekilnojamo turto ekspertai – vieningi: svarbiausia yra objekto vieta. Štai mano darbovietė, Sveikatos apsaugos ministerija. Senamiestis, Vilniaus ir Islandijos gatvių sankryža. Praėjusią savaitę žurnalistas iš vienos Vokietijos radijo stoties stebėjosi, kaip gali būti Sveikatos apsaugos ministerija apsupta barų ir naktinių klubų, – savo tinklaraštyje rašo ministras. – Klausė jis: ar tai yra subtilus pokštas, gudri ryšių su visuomenė kampanija prieš Sveikatos apsaugos ministeriją pakabinti alkoholio reklamą?  Ne, ne pokštas. Taip jau yra Lietuvoje. Rūpinkis tu žmonių sveikata, o mes jiems įpilsime išgerti, pridegsime cigaretę ir tada galėsi papasakoti apie vėžį. Pramogai.“

Ministras pridūrė, jog gaila, kad jo minėtas žurnalistas nepamatė to, ką politikas mato ketvirtadienio, penktadienio, šeštadienio, sekmadienio ir kai kuriais kitais rytais: ministerijos pakampės apdergtos šiukšlėmis, nuorūkomis, duženomis, skrandžio turiniu.

„Klausiu aš – ar tai yra normalu? Sako man, kad aš nieko nesuprantu: tai yra gero laiko įrodymai“, – rašo V.Andriukaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius