Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 05

„Žalgirio“ arenoje – statybos užbaigimo komisija

Dėl Kauno „Žalgirio“ arenos statybos užbaigimo komisijos nariai didelių priekaištų statybininkams neturi, tačiau galutinis vertintojų žodis dar nežinomas.
Arenos vidus
Arenos vidus / Arenos statytojų nuotr.

Komisijos nariai savo pastabas gali pateikti per penkias dienas, antradienį rašo dienraštis „Kauno diena“.

Kai kurie trūkumai akivaizdūs. Pavyzdžiui, vis dar neįrengti lauko laiptų turėklai. Visos jų dalys į statybvietę turėtų atkeliauti tik mėnesio viduryje.

Arenos statytojos „Vėtrūna“ darbų pabaigos kuo greičiau laukia arenos operatorius. Jis į pastatą investuos daugiau nei 20 mln. litų, tačiau visų investicijų negali įgyvendinti, kol pastate pluša statybininkai.

„Pavyzdžiui, labai brangi ir jautri kompiuterinė įranga bei labai aukštos kokybės akustinės užuolaidos gali būti montuojamos tik labai švariose patalpose. Todėl turime laukti, kol arena bus išvalyta nuo dulkių“, – sakė „Žalgirio“ areną valdysiančio operatoriaus atstovė, „Ūkio banko investicinės grupės“ valdybos pirmininkė Angelė Dementavičiutė. Ji vylėsi, kad jau šią savaitę savivaldybę bus galima informuoti apie visų privalomų investicijų įdiegimą.

Abejojama, ar iki Europos vyrų krepšinio čempionato iš Nemuno kanalo pavyks išgabenti dumblo kalną. Su dumblą turėjusiais išgabenti „Kauno tiltais“ sutartis nebuvo pratęsta. Baiminamasi, kad „Kauno tiltai“ savivaldybę apskųs teismui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius