Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 08

Zarasų mero, sprendusio su ligoninėje dirbančios žmonos viršininku susijusius klausimus, elgesyje etikos sargai pažeidimo neįžvelgė

Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) antradienį nutarė, kad Zarasų rajono savivaldybės meras Arvydas Steponavičius, sprendęs su ligoninėje dirbančios žmonos viršininku susijusius klausimus, nesupainiojo interesų.
Medikas
Medikas / Dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Etikos sargai taip pat buvo palankūs ligoninėje dirbančiam Zarasų rajono savivaldybės tarybos nariui Virginijui Smalskiui, taip pat sprendusiam su šios įstaigos vadovu susijusius klausimus.

A.Steponavičius ir V.Smalskis Zarasų rajono savivaldybės tarybos posėdyje pritarė, kad nebūtų svarstomas klausimas dėl Zarasų rajono ligoninės direktoriaus tarnybinės atsakomybės.

„Tiek vienu, tiek kitu atveju priimtas sprendimas, kad pažeidimo jų elgesyje nėra“, – BNS sakė VTEK sekretoriato vadovas Tomas Čaplinskas.

Jo teigimu, VTEK savo sprendimą grindė tuo, kad sprendžiant dėl klausimo įtraukimo į tarybos posėdžio darbotvarkę buvo suėjęs senaties terminas ir nuobaudos ligoninės vadovui skirti buvo jau negalima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius