Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 09

Žilvinas Šilgalis per Seimo sesiją išvyko slidinėti į Austriją

Seimo sesijos metu paslidinėti Alpių kalnuose nusprendęs parlamentaras Žilvinas Šilgalis po kelionės turės aiškintis etikos sargams, rašo „Lietuvos rytas“.
Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian
Žilvinas Šilgalis Seimo sesijų metu ir šoka, ir slidinėja. / TV3 nuotr.

Pasak dienraščio, Ž.Šilgalio parlamento rūmuose nematyti jau keletą savaičių. Prieš tai Seimo valdyba politiką buvo komandiravusi į Pietų Korėją, o grįžęs iš ten Ž.Šilgalis be jokio leidimo išvyko į kitą kelionę – į Austriją.

„Kai nevyksta Seimo posėdžiai, nereikia gauti leidimo išvykti į Europos Sąjungos šalį“, – įsitikinęs šiuo metu slidinėjantis parlamentaras.

Tuo tarpu Seimo Etikos ir procedūrų komisijos vadovo Algimanto Salamakino teigimu, sesijos metu išvykti į užsienį parlamentarai gali tik gavę Seimo valdybos leidimą.

„Keista, kad politikai nieko nepasimokė ir iš vykusios Lino Karaliaus apkaltos. Konstitucinis teismas irgi aiškiai pasisakė, kad taip elgtis nevalia“, – teigė A.Salamakinas.

Pasak „Lietuvos ryto“, panašiai kaip Ž.Šilgalis praėjusią savaitę pasielgė ir sparnus iš Seimo pakėlęs, bet parlamentaro algą dar tebegaunantis „tvarkietis“ Remigijus Ačas.

Į Raseinių rajono mero postą nusitaikęs politikas su žmona išskrido ilsėtis į Egiptą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius