Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 08

Žinia, kad Drąsiui Kedžiui talkino žinomas Kauno kultūristas ir choristas, pašiurpino Kauno choro vadovą

Žiniasklaidoje jau buvo skelbta, kad, įtariant pagalba velioniui Drąsiui Kedžiui darant nusikaltimus, policijos pareigūnai sulaikė du kauniečius sugyventinius 55 metų Raimundą Ivanauską ir 32-ejų Eglę Barauskaitę.
Raimundas Ivanauskas
Raimundas Ivanauskas / Laidos „Abipus sienos“ kadras

R.Ivanauskas praeityje garsus kultūristas, pastaruosius du dešimtmečius dainuojantis Kauno valstybiniame chore, pasižymi unikaliu, itin žemu balsu, rašo lrytas.lt. Kaunietis buvo žinomas kultūristas, galėjo būti netgi D.Kedžio asmeniniu treneriu.

Kauno valstybinio choro meno vadovas ir vyriausiasis dirigentas Petras Bingelis sakė negalintis atsistebėti, jog įtariant nusikaltimais sulaikytas toks žmogus kaip R.Ivanauskas.

„Pradžioje nepatikėjome, kad taip gali būti. Mus ištiko šokas, tai nepaprastai doras, kultūringas, išsilavinęs ir jautrus žmogus, tikras patriotas. Niekada nepatikėčiau, kad jis gali būti su kažko susijęs“, – lrytas.lt žurnalistui sakė choro vadovas P.Bingelis.

Choristams ramybės neduoda klausimas, jeigu sulaikytas jų kolega iš tiesų talkino D.Kedžiui, tai kuo jis galėjo padėti.

R.Ivanausko niekas nematė vairuojant automobilio, neaišku, ar jis turi vairuotojo pažymėjimą. Kaunietis beveik aklas, jo regėjimas toks silpnas, kad atlikėjas vos įstengdavo įžiūrėti natas.

Nuo 2009 nuo rugsėjo pradžios iki kitų metų kovo vidurio jis gulėjo ligoninėje, buvo atliekamos labai sudėtingos akių operacijos.

Iki šiol negalintis patikėti, kad įtariant bendrininkavimu D.Kedžiui darant nusikaltimus sulaikytas reto balso dainininkas, Kauno valstybinio choro meno vadovas svarstė, jog čia galėjo įsivelti klaida.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius