Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 10

Žinomas Lietuvos nacionalistas Mindaugas Murza veda Rusijos grafaitę

Radikaliomis nacionalistinėmis pažiūromis pagarsėjęs šiaulietis Mindaugas Murza amžiną meilę prisieks kilmingos Rusijos šeimos atžalai grafaitei.
Mindaugas Murza
Mindaugas Murza / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.

Maskvoje gyvenančiai 43-ejų metų rašytojai ir politologei Zlatai Rapovai, kurios protėvis grafas Jeanas Rappas buvo Prancūzijos imperatoriaus Napoleono Bonaparto generolas adjutantas, kaip ir netrukus 38-erių sulauksiančiam M.Murzai, ši santuoka bus pirmoji.

Po sutuoktuvių lapkričio 19-ąją Šiaulių santuokų rūmuose nauja šeima kurį laiką gyvens atskirai, o vėliau planuoja įsikurti Lietuvoje.

„Lietuvos rytas“ rašo, kad M.Murza su ruse susipažino Šiauliuose sausio mėnesį. Juos supažindino Vilniuje gyvenantys bendri pažįstami.

Lietuvą dar 1990 metais aplankiusi Z.Rapova vėl panoro čia atvykti.

Kadangi ji propaguoja tokias pat idėjas kaip M.Murza, išsikalbėjusi savo pažįstamų paklausė, kas Lietuvoje vykdo nacionalinę politiką. Taip jiedu ir pradėjo bendrauti.

Z.Rapova Mindaugą patraukė panašia idėjine pasaulėžiūra. Ji yra baigusi Maskvos M.Lomonosovo universiteto aspirantūrą, o dabar dėsto istoriją – rengia moksleivius stoti į aukštąsias mokyklas.

Iki mokslo metų pabaigos porai teks pagyventi atskirai, nes Zlata turi įsipareigojimų savo mokiniams, o po to Zlata ir Mindaugas pradės bendrą gyvenimą Lietuvoje.

Rusė prie savo pavardės pridės ir Murzienės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius