Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 23

Žinomas Raseinių verslininkas gali netekti tarybos nario mandato

Žinomas Raseinių verslininkas, bendrovės „Norvelita“ akcininkas, kaimo turizmo sodybos „Karpynė“ savininkas Jordanas Kenstavičius gali netekti savivaldybės tarybos nario mandato.
Raseiniai
Raseiniai / Audriaus Bagdono/BFL nuotr.

Savivaldybės etikos komisija yra priėmusį siūlymą panaikinti J.Kenstavičiaus mandatą dėl keturių praleistų posėdžių, per Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) posėdį šią savaitę informavo VRK narė Živilė Verbylaitė. Taip pat ji pažymėjo, kad yra abejonių dėl paties etikos komisijos sprendimo, nes nesutariama, ar jam pakako balsų.

VRK sprendimo dėl koaliciją „Rasai“ per 2011 metų savivaldos rinkimus vedusio J.Kenstavičiaus mandato panaikinimo klausimo nesprendė, užklausdama verslininką, ar jis neketina skųsti etikos sargų sprendimo.

VRK buvo gavusi J.Kenstavičiaus prašymą jo klausimo svarstymą atidėti, nes jis nori pateikti savo paaiškinimus, o posėdžio metu buvo išvykęs į komandiruotę Bostone.

Savivaldos įstatymas numato, kad savivaldybės etikos komisija teikia VRK siūlymą dėl savivaldybės tarybos nario įgaliojimų nutraukimo, jeigu šis tarybos narys yra praleidęs iš eilės tris savivaldybės tarybos posėdžius be pateisinamos priežasties.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius