Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 02 17

Živilė Pinskuvienė pasipiktino Viktoro Uspaskicho interviu išsakytais teiginiais

Penktadienį LRT.lt portale publikuotame interviu Darbo partijos įkūrėjas Viktoras Uspaskichas sukritikavo dabartinius partijos darbus ir iš dalies supeikė naująją pirmininkę Živilę Pinskuvienę.
Živilė Pinskuvienė
Živilė Pinskuvienė / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Visų pirma, prieš skelbiantis viešoje erdvėje, reikia bent pasidomėti tuo, apie ką kalbi. Juk ir pats V.Uspaskichas, tame pačiame interviu, sako: „netikslumas politikoje yra melas“. Todėl pateikiu tiesą: niekam iš gerbiamo Viktoro išvardintų asmenų nebuvo siūloma tapti mano, Darbo partijos pirmininkės, pavaduotojais“, – spaudai išplatintame pranešime teigė Ž.Pinskuvienė.

„Darbietė“ taip reagavo į V.Uspaskicho interviu išsakytus teiginius, kad esą Kęstutis Daukšys, Artūras Paulauskas, Vydas Gedvilas, galbūt Virginija Baltraitienė ragino Ž.Pinskuvienę balotiruotis į pirmininkes, bet nė vienas nesutiko būti jos pavaduotoju.

Politikės teigimu, Darbo partija šiuo metu atsinaujina ir tai esą daro atnaujindama komandą.

„Mes nevaidiname ir nevaidinsime, kad keičiamės – mes imsimės veiksmų. Ir į suvažiavimą atvykę apie tūkstantis žmonių išreiškė palaikymą mano sprendimams. Tai daug ką pasako. Kita vertus, gal per ilgai Darbo partijos vadovybė kalbėjo arba gerai, arba nieko“, – rašė Ž.Pinskuvienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius