Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 11

Žlugus neeiliniam Kauno tarybos posėdžiui meras Andrius Kupčinskas politikus pakvietė kavos

Ketvirtadienį turėjo įvykti neeilinis Kauno tarybos posėdis, kuriame 16 politikų norėjo pateikti merui Andriui Kupčinskui klausimus apie Laisvės alėjos rekonstrukciją, Kongresų rūmų projektą, gatvių būklę, savivaldybės skolas, maršrutinių taksi reformą, stotelių stoginių įrengimo konkursą.Tačiau meras atėjo tik tada, kai politikai jau nusprendė išsiskirstyti.
Neeilinis tarybos posėdis
Neeilinis tarybos posėdis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Susirinkę neeilinio posėdžio iniciatoriai palaukė mero apie 15 minučių. Paskui pradėjo kritikuoti A.Kupčinską, kad šis vengia svarbių miestui klausimų.

„Projektai žlunga, naikinami maršrutiniai taksi, stotelės liko be stoginių, Laisvės alėją ketinama rekonstruoti per 12 metų. Tie klausimai, matyt, merui nemalonūs“, – kalbėjo Liberalų sąjūdžio frakcijos narys R.Mikaitis.

Projektai žlunga, naikinami maršrutiniai taksi, stotelės liko be stoginių, Laisvės alėją ketinama rekonstruoti per 12 metų. Tie klausimai, matyt, merui nemalonūs, – kalbėjo Liberalų sąjūdžio frakcijos narys R.Mikaitis.

Jo kolegė Ona Balžekienė tvirtino esanti nustebinta A.Kupčinsko elgesio ir mano, kad jis turi palikti postą.

„Meras turėtų atsistatydinti, pripažinti, kad nesugeba susitarti, sukviesti tarybos narius. Siūlau parengti kreipimąsi, kad jis pats atsistatydintų“, – kvietė politikė.

Frakcijos „Vieningas Kaunas“ lyderis Povilas Mačiulis įgėlė A.Kupčinskui dėl jo įstojimo į savanorių pajėgas.

„Jis bando pasakyti, kad nueiti su kario uniforma į Pažaislio festivalio uždarymą yra drąsa. Nemanau. Kalbėjau su viena Aleksoto gyventoja, ji skundėsi, kad į darbą važiuoja valandą. Nieko nedaroma, kad gerėtų viešojo transporto sistema, ji tik bloginama“, – sakė jis.

Frakcijos „Dirbam Kaunui“ atstovas Artūras Orlauskas irgi pažėrė kritikos merui. „Visa Lietuva, atokiausi miesteliai susitvarkė, o prieš 8 metus atėjęs jaunas, veržlus meras vis dar kažkur veržiasi“, – šaipėsi jis.

Politikams pradėjus skirstytis į salę įžengė A.Kupčinskas ir žvaliai pasisveikinęs pakvietė politikus pas save į kabinetą. „Visus kviečiu išgerti kavos ir neformaliai pabendrauti“, – pakvietė jis.

Meras taip pat teigė, kad visus oponentams rūpimus klausimus jau pasiūlė įtraukti į eilinį tarybos posėdį rugsėjo 18 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius