-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lietuvos metų sporto akibrokštas (apklausa)

Šiais metais, be pergalių ir pralaimėjimų, sporto pasaulyje taip pat pasitaikė akibrokštų. Į metų akibrokšto vardą pretenduoja ir pavieniai žmonės, ir įvykiai. Portalas 15min.lt siūlo rinkti iš šių kandidatų.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Keturis sezonus NBA lygoje „Denver Nuggets“ komandoje žaidęs Linas Kleiza pasirašė sutartį su graikų Pirėjo „Olympiacos“ klubu ir grįžo į Europą. Prieš tai Lietuvos rinktinės lyderis ne kartą tvirtino, kad jo karjeroje vargu ar bus posūkis į Senąjį žemyną.

Scanpix nuotr./Dviratininkė Diana Žiliūtė
„Scanpix“ nuotr./Dviratininkė Diana Žiliūtė

Vienos geriausių visų laikų Lietuvos dviratininkių Dianos Žiliūtės paskelbimas apie karjeros pabaigą. Vėliau paaiškėjo, kad klaidingą informaciją į viešumą paskleidė vienas iš italų dviračių klubo „Safi-Pasta Zara-Titanedi“ atstovų spaudai.

Scanpix nuotr./Algirdas Raslanas
„Scanpix“ nuotr./Algirdas Raslanas

Kūno kultūros ir sporto departamento direktoriaus Algirdo Raslano atsistatydinimas. Valstybės kontrolei vasarą atlikus auditą nustatyta, kad KKSD direktorius A.Raslanas pažeisdamas teisės aktų reikalavimus paskirstė daugiau kaip 9,5 mln. litų valstybės lėšų.

`arūno Mažeikos/BFL nuotr./Norint iasaugoti bent teorines galimybes 7-ojoje atrankos grupėje užimti antrą vietą, lietuviams trečiadienį būtina tik pergalė
Šarūno Mažeikos/BFL nuotr./Lietuvos futbolo rinktinė

Gėdingas Lietuvos vyrų futbolo rinktinės pralaimėjimas 1:2 išvykoje Farerų salų rinktinei 2010 metų pasaulio čempionato atrankos varžybose. Vos 47 tūkst. gyventojų turinčioms Farerų saloms tai buvo pirmoji pergalė oficialiose rungtynėse nuo 2001 metų.

Tomo Tumalovičiaus/Reporteris.com nuotr./Rungtynės Lietuva-Serbija
Tomo Tumalovičiaus/Reporteris.com nuotr./Lietuvos rinktinės šansą reabilituotis turėjo pirkti

Pusė milijono eurų už vardinį kvietimą į pasaulio krepšinio čempionatą Turkijoje. Kelialapio nepavykus iškovoti Europos čempionate Lenkijoje lietuviai tikėjosi gauti vardinį kvietimą, tačiau buvo nemaloniai nustebinti, kad papildomai reikia sumokėti 500 tūkst. eurų. Sumą surinko ir skubos tvarka į FIBA sąskaitą pervedė penki rėmėjai.

Scanpix nuotr./Vėtra veržiasi į KHL ledo ritulio lygą
„Scanpix“ nuotr./„Vėtra“ veržiasi į KHL ledo ritulio lygą

Įkurtas Vilniaus „Vėtros“ ledo ritulio klubas nuo kito sezono planuoja startuoti antroje pagal pajėgumą pasaulyje Žemyninėje lygoje (KHL). Prašymą sostinės komandos vadovai įteikė ir atsakymo laukia balandį. „Vėtros“ komandoje turėtų žaisti pajėgiausi Lietuvos ledo ritulininkai.

 

 

 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius