Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrink „Metų porą 2009“ (apklausa)

Jie slapstosi, vogčiomis vienas į kitą žvilgčioja, negaili šypsenų, o pagaliau prabilę apie santykius nevengia vienas kito švelniai apkabinti. Žinomos poros susilaukia itin daug gerbėjų ir žurnalistų dėmesio. Kas šiemet susiburkavo ir tuo labiausiai nustebino, sužavėjo ar papiktino – spręsite jūs.
Šorena ir Audrius Bružas
Šorena ir Audrius Bružas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

1. Goda ir Rolandas Alijevai. Vos jiems susipažinus Lietuvą kaip kulka apskriejo žinia apie įsiplieskusią meilę, kurią visų nuostabai vainikavo vasarą įvykusios vestuvės. Po šios džiaugsmingos dienos, buvusi Goda Sabutytė, dabar Alijeva, dingo iš žurnalistų akiračio – supraskite, surimtėjo. Tiesa, gandai apie jos nėštumą sklandė ir tebesklando. Kas ten žino, kaip yra iš tiesų, juk gražiosios Godos ir krepšininko Rolando istorija greita ir nesusekama it vijurkas.

2. Skaistė Steikūnaitė ir Ramūnas Vyšniauskas. Nors oficialiai neaišku, draugauja jie ar ne, bet gandai apie tai netyla. Pasirodė žinių net kad pora skiriasi – o kaip skirtųsi, jei nebūtų buvę kartu. Kad ir kaip ten yra, akivaizdu, kad sunkiaatletis yra šviesiaplaukių, o ypač „Olialia pupyčių“ gerbėjas. O ir Skaistė jam simpatijų neslepia.

Martyno Vidzbelio/ „Scanpix“ nuotr./Simas...
Simas Jasaitis

3. Oksana Pikul ir Simas Jasaitis. Krepšininikas + šviesiaplaukė tampa tam tikra lietuviškųjų garsenybių „poravimosi“ tendencija. Regis, žavusis Simas neatsispyrė Oksanos seksualumui. Nors jie draugystės nepripažino, bet vis pasklisdavo kalbų, kad mergina krepšininko šeimą griauna, o jos bute net mėtosi jo šalikas... Įdomi porelė.

4. Nijolė Pareigytė ir Artūras Jomantas. Gal pakerėta grupės draugės Godos, tapusios Alijeva, Nijolė ilgai gumos netempusi irgi susirado draugą krepšininką. Tik čia jau slaptumų nėra – nors Artūras ir Nijolė apie vestuves nekalba, jausmų neslepia, o ir ką čia nuslėpsi... Meilė.

5. Audrius Bružas ir Šorena Džianiašvili. Televizijos ekranuose pasirodžius dailiai gruzinų dainininkei ne vienam gerbėjui kilo klausimas, kaip ilgai ji bus viena ir kas užkariaus jos širdį. Ilgai laukti neteko, o šauniojo princo rolės ėmėsi talentingas aktorius Audrius Bružas. Pavyko neblogai – pora nedvejodami šypsosi ir atrodo laimingi. O ko daugiau reikia.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Ramūnas Rudokas ir Kamilė
Ramūnas Rudokas ir Kamilė

6. Ramūnas Rudokas ir Kamilė. Moterų susidomėjimu nesiskundžiantis aktorius susirado gerokai jaunesnę merginą ir nors daugeliui toks jo pasirinkimas nepatiko – ilgainiui visi susitaikė ir nurimo. Jei žmogui gerai, tai gerai. Galbūt šis romanas ir nesibaigs vestuvėmis, bet kam blogai, jei įsimylėjėliams smagu kartu.

7. Julija Žilėnienė ir Stasys Baltakis. Pirmuosius kartus, kai buvo pastebėti kartu, jie vis nukreipdavo akis nuo fotografų objektyvų, nusisukdavo. Aktorius ir režisierius nelinkęs atvirauti apie naujus jausmus, tokia pat tyli ir dizainerė Julija Žilėnienė. Tačiau jie vaikšto į pasimatymus ir maloniai leidžia laiką vienas kito draugijoje, vadinasi, – pora.

8. Andželika Cholina ir Rimvydas Martinaitis. Susipažinę vyninėje jie vis dažniau ėmė rodytis kartu. Kas pamanytų, kad Andželika mėgsta ledo ritulį, bet Rimvydo kompanijoje – ji užsuko ir į šio sporto varžybas. Nors apie santykius pora nedaugžodžiauja, akivaizdu, džiaugiasi atradę vienas kitą. Ką gi, kiekvienas nusipelno šiltų jausmų.

9. Vytautas Šapranauskas ir Ieva Stasiulevičiūtė. Anksčiau Ieva buvo Vytauto asistente laidoje "Puikusis šou", tačiau darbas neretai suartina žmones. Kalbama, kad jų draugystė yra paslaptis, tačiau labai jau vieša – jie nesislapsto net prieš fotografus.

Kitas metų apklausas rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius