Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrink „Metų skyrybas 2009“ (apklausa)

Dienraštis „15min“ ir portalas 15min.lt tęsia „Metų rinkimus“. Jų metu stengiamės priminti svarbiausius ar kontroversiškiausius metų įvykius. Šį kartą prisiminkime šiemet įvykusias labiausiai visuomenę nustebinusias ir pačias netikėčiausias žymių Lietuvos žmonių skyrybas.
Asta Valentaitė ir Laimutis Pinkevičius.
Asta Valentaitė ir Laimutis Pinkevičius. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Tomo Urbelionio/BFL nuotr./Eglė Jackaitė ir Karolis Malinauskas
Eglė Jackaitė ir Karolis Malinauskas

Šių metų gegužę išsiskyrė aktorės Eglės Jackaitės ir jos mylimojo bei sūnaus tėvo Karolio Malinausko keliai. Aktorė ne kartą žiniasklaidai pasakojo, kad Karolis – jos gyvenimo vyras, moteris tikino su juo besijaučianti saugi ir mylima. Spaudoje netgi buvo pasirodę straipsnių apie poros sužadėtuves ir planuojamas vestuves. Vėliau aktorė tvirtino, kad skyrybas inicijavo jos mylimasis. Skausmą po skyrybų išgyvenusiai moteriai bėdos tuo nesibaigė: netrukus jai buvo pateikti įtarimai fiktyviai dirbus vienoje firmoje siekiant gauti motinystės pašalpą.

Grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė ir verslininkas Eugenijus Ivanenka niekada nebuvo pora – bent jau taip pati tvirtino pati Nijolė. Tačiau tokios kalbos nepatiko šiltus jausmus atlikėjai puoselėjusiam Eugenijui, ir jis nusprendė paviešinti, kad jo firmoje dirbusi šviesiaplaukė laukėsi jo paties kūdikio. Šia tema nenorinti kalbėti ir visus ryšius su asmeniškiausias detales paviešinusiu Eugenijumi nutraukusi Nijolė kurį laiką teigė smarkiai išgyvenusi. Dabar, panašu, viskas praeityje – atlikėja jau mąsto apie vestuves su krepšininku Artūru Jomantu.

„Scanpix“ nuotr./Titas Blėdis ir Violeta Repčenkaitė-Blėdienė
Titas Blėdis ir Violeta Repčenkaitė-Blėdienė
Prieš mėnesį oficialiai išsiskyrė televizijos laidų vedėja, manekenė Violeta Repčenkaitė-Blėdienė ir verslininkas Titas Blėdis. Nors pora kurį laiką neigė apie braškančią santuoką, tačiau viename žurnale pasirodžius nuotraukoms, kuriose Violeta užfiksuota užsienio kurorte romantiškai laiką su  verslininku Mindaugu Vosyliumi, sunku tapo ką nors nuslėpti. Panašu, kad savo išgyvenimus T.Blėdis ėmė skandinti vakarėliuose, o verslas ima vis labiau slysti iš rankų...

Ko gero daugiausiai šiemet kalbų ir spėlionių sukėlė verslininkų Astos Valentaitės ir Laimučio Pinkevičiaus skyrybos. Kokių tik versijų nebuvo išsakyta: kad skyrybos įvyko dėl Astos neištikimybės ir itin artimo bendravimo su aktoriumi Vytautu Rumšu jaunesniuoju, kad Asta skyrybų panoro dėl nuolatinių Laimučio „ėjimų į kairę“... Populiariausia versija – kad fiktyvios skyrybos buvo organizuotos siekiant išsaugoti bankrutuojantį L.Pinkevičiaus verslą, tačiau kaip yra iš tikrųjų žino tik šios istorijos veikėjai...

Šiemet išsiskyrė ir viena gražiausių ir stilingiausių Maskvos porų vadinta aktorė Agnė Ditkovskytė ir jos mylimasis, aktorius Aleksejus Čiadovas. Gerai Lietuvoje žinomo muzikanto Olego Ditkovskio dukra su Aleksejumi kartu išbuvo trejus metus, ir nors spaudoje juos buvo suspėta ir išskirti, ir sutuokti, pora nebuvo spėjusi įtvirtinti savo santykių.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Aras Vėberis su drauge Monika
Aras Vėberis su drauge Monika Mužaite

Dar šių metų gegužę užsiminęs apie galimas trečiąsias vestuves, buvęs grupės „Naktinės personos“ narys ir socialinio portalo frype.lt įkūrėjas Aras Vėberis bent jau kuriam laikui šių planų atsisakė. Ilgametė Aro draugė Monika Mužaitė prisipažino, kad jau kurį laiką jie – nebe pora. Pastaruoju metu Aras vis dažniau pastebimas tamsiaplaukės garbanės, kurią vadina „pussesere Regina“, draugijoje.

Dainininkas Alanas Chošnau su vadybininke ir mylimąja Aida Žiliūte iš savo skyrybų padarė tikrą detektyvą. Neseniai vienoje televizijos laidos filmavime pasirodžiusi pora elgėsi, lyg nieko nebūtų nutikę. Kartu jie ar atskirai? Kas sieja Aidą ir vieno reklaminio filmuko veidą  Danielių Polskį-Gabbaną, kurį lydi kalbos apie netradicinę orientaciją? Ne mažesnį detektyvą Alanas ir Aida užvirė prabilę apie savo vestuves – neva susituokė užsienyje. Tačiau niekas nuotraukų nematė, įrodymų neturi... Tai kaip ten yra iš tikrųjų?

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Garsūs veidai mėgavosi maloniu vakaru.
Aida Žiliūtė ir Alanas Chošnau

Šiemet Lietuvos popmuzikos padangę sudrebino atlikėjos Džordanos Butkutės ir jos buvusio vadybininko Sergejaus Gorbono skyrybos. Atlikėja patikino, kad ji „iš vienos lovos į kitą nešoko“ – kelis kartus teistas taksistas Elegijus Strasevičius jos kelyje pasipainiojo jau tada, kai Džordanos ir Sergejaus jausmai jau buvo seniai atšalę. Dabar iš naujo į gyvenimą ir sceną sugrįžusi Džordana tiesiog švyti: teigia nebevartojanti alkoholio, mįslingai užsimena apie vestuves ir vaikus...

Spalio pradžioje oficialiai su vyru Liudu išsiskyrė dainininkė Violeta Jurkonienė-Sati. Iki tol griežtai neigusi apie pašlijusius santykius su vyru, moteris visai neseniai patvirtino, kad jau porą metų gyvena atskirai. Panašu, kad krišnaizmą išpažįstančios Sati šeimą ištiko septynerių metų santuokos krizė. 

Šių metų pabaigoje išsiskyrė garsi kino ir televizijos žvaigždė Ingeborga Dapkūnaitė. Su antruoju vyru britų režisieriumi Simonu Stokesu I.Dapkūnaitė santuokoje pragyveno šešiolika metų. Po skyrybų Simonas liko gyventi Londone, o Ingeborga išvyko į Maskvą. Kalbama, jog ši santuoka subyrėjo dėl Ingeborgos jausmų kitam vyrui.

Visas Metų apklausas rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius