-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrink „Metų talentą 2009“ (apklausa)

2009-ieji jiems buvo kupini pokyčių. Žinomi šalies dainininkai, politikai stebino savo išradingumu, demonstravo drąsą išbandyti tai, kas anksčiau jiems buvo svetima. Dienraštis „15min“ ir portalas 15min.lt kviečia išrinkti metų talentą.
Projekto „Šok su manimi“ akimirka
Projekto „Šok su manimi“ akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Talentai

Ingos Valinskienės balsą sunku supainioti su kitos dainininkės ar filmų garsintojos. Tiesa, kai kam netikėta, kad  ji nusprendė jėgas išbandyti dar ir politikoje. Kai kurie ją vadina „barbe devyndarbe“. Televizijos žiūrovai galėjo išvysti jos sugebėjimus ir šokių aikštelėje. Moteris dalyvavo projekte ,„Šok su manimi“ ir užbūrė Jurijų Smoriginą.

Buvusi sportinių šokių kolektyvo „Žuvėdra“ narė Iveta Lukošiūtė moka stebinti. Sušokusi jausmingą rumbą moteris sužavėjo Amerikos televizijos projekto „So You Think You Can Dance“  komisiją ir gavo kvietimą dalyvauti šeštame šokių projekte Las Vegase. Šokėja garsina savo bei Lietuvos vardą pasaulyje.

Merginai iš Balbieriškio, Vaidai Petraškaitei laimėjimų  netrūksta. 2009-aisiais ji iškovojo „Mis laikinoji sostinė“ ir „Mis Lietuva“ titulus. Jos nuomone, sėkmės paslaptis: draugiškumas ir paprastumas.

Iššūkiai – Vido Blekaičio kasdienybė. Lietuvos galiūnas tikina, kad yra kantrus ir ištvermingas. Nepaisydamas kritikos dėl svorio ir nerangumo, vyras dalyvavo televizijos projekte „Šok su manimi“ ir pakankamai sėkmingai sukiojosi ant parketo. Už tokią drąsą ir norą pademonstruoti talentą galiūnas susilaukė daug žiūrovų simpatijų.

Visas metų rinkimų apklausas rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius