-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moksleiviams taps atviros daugiau kaip 100 paskaitų Vilniaus universitete

Spalio pirmosiomis dienomis Vilniaus universitetas studijas pažinti moksleivius kvies siūlydamas išskirtinę progą tapti studentais vienai paskaitai – apsilankyti vienoje iš daugiau kaip 100 realiai universitete vyksiančių paskaitų.
Vilniaus universitetas
Vilniaus universitetas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Penktadienį, spalio 4 dieną, studentų miestelyje Saulėtekyje moksleiviai kviečiami susitikti su būsimais dėstytojais, universiteto studentais, Vilniaus universitetą jau baigusiais absolventais ir karjeros konsultantais, kurių patarimai gali būti vertingi renkantis studijų kelią.

Spalio 4 dieną Saulėtekyje vyks atviros paskaitos apie universitetą, jo istoriją bei universitetinį mąstymą, apie studijų pasirinkimą ir karjeros planavimą. Moksleiviai taip pat galės diskutuoti apie studijas ir galimybes su jau baigusiais universitetą savo srities profesionalais – „SMARTNFC“ direktoriumi Gediminu Žukausku, VU Studijų direktore Jekaterina Bortkevič, „ASTOS DIZAINAS McCann – Erickson“ strategijos vadovu Tomu Bartninku.

Laiką tarp paskaitų ir diskusijų moksleiviai bus kviečiami turiningai leisti „Studijų alėjoje“, kurioje Vilniaus universiteto studentai skatins eksperimentuoti, smalsauti kvies trumpos, bet naudingos pamokėlės, veiks kūrybinės dirbtuvės.

Aplankyti norimus Vilniaus universiteto padalinius, įsikūrusius ne studentų miestelyje Saulėtekyje, padės gidai, „Studijų turo“ metu pasakosiantys apie fakultetus ir studentų gyvenimą.

Mokinius atlydėję mokytojai ir mokyklų karjeros specialistai taip pat bus kviečiami gilinti savo žinias ir keistis patirtimi specialiai jiems skirtame seminare-diskusijoje apie efektyvų karjeros planavimo gebėjimų ugdymą mokyklose.

Vilniaus universiteto durys kasmet spalio pradžioje yra atviros ne tik moksleiviams, bet ir visuomenei. Šių metų spalio 1 – 4 dienomis čia vyks atviros paskaitos ir kino seansai, o pažinti mokslą ir kultūrą, šalies ir universiteto istoriją kvies 27 muziejai.

Į didžiąją dalį renginių reikalinga registracija. Visa informacija apie atvirų durų dienas skelbiama interneto svetainėje www.kviecia.vu.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius