Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus universitetas dalyvaus studijų parodoje

Vasario 7 – 9 dienomis kviečiame moksleivius studijų parodoje „Mokymasis. Studijos. Karjera 2013“ aplankyti Vilniaus universiteto (VU) stendą. Jame būsimiems studentams suteiksime informaciją apie priėmimą, studijas ir mokslą VU.
VU paminėjo mokslo metų pradžią.
VU / VU nuotr.

„Man Vilniaus universitetas yra vieta, kur galiu išreikšti save, įgyvendinti savo idėjas. Studijų pasirinkimas yra labai svarbus sprendimas.

Aš pasirinkau studijuoti VU ir nė karto neteko gailėtis dėl šio sprendimo, nes čia aš gaunu viską, ko ir tikėjausi iš studijų“, – sako VU Fizikos fakulteto Moderniųjų technologijų fizikos ir vadybos studentė Ingrida Burbaitė.

Šiuo metu VU studijuoja 12 706 pirmosios pakopos,  2 811 – vientisųjų, 3 397 – antrosios studijų pakopos studentų ir beveik 1 600 rezidentų ir doktorantų.

Pirmosios pakopos studentai gali rinktis iš daugiau nei 70 studijų programų, antrosios studijų pakopos studentai – beveik iš 120. Jau tradiciškai į VU pirmosios pakopos arba vientisųjų studijų programas stojančiųjų atrankos kartelė – konkursinis balas, kuris turi būti ne mažesnis kaip 10,4.

Pagal vieną įtakingiausių „QS World University Ranking“ reitingą ne pirmus metus VU patenka  tarp 5 proc. geriausių pasaulio universitetų. Vienas iš geriausių VU rodiklių šiame reitinge – dėstymo kokybė.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius