Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Angelė Malinovskienė: Ponas Kašėta, nustokit meluoti!

Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad tokią politinę patirtį turintis politikas gali taip įžūliai meluot. Ponas Kašėta teigia, kad aš, kartu su socialdemokratais, 18 metų valdžiau Varėnos rajoną.
Angelė Malinovskienė
Angelė Malinovskienė / Asmeninio archyvo nuotr.

Visų pirma noriu pabrėžti, kad per 11 metų praleistų Varėnos rajono savivaldybės taryboje, beveik visą laiką dirbau opozicijoje, išskyrus vieną išimtį, kuomet 2011 metais meru tapo Elvinas Jankevičius. Po metų valdymo E.Jankevičius pasitraukė iš mero pareigų, o aš vėl perėjau dirbti į opoziciją.

Antras faktas, kurį meluoja ponas Kašėta yra tai, kad socialdemokratai nepertraukiamai valdė Varėnos rajoną 18 metų. Pabrėžiu, kad socialdemokratai Varėnos rajoną valdė tik nuo 2011 metų iki 2015 metų, t.y. 1 kadenciją.

Trečias dalykas, kuris pono Kašėtos atsakyme kelia didelių abejonių yra teiginys, kad Varėnos rajono savivaldybė 20 esamų socialinių (savivaldybės) būstų neketina aprūpinti nauja įranga. Varėnos rajono savivaldybės svetainėje yra paskleista informacija, kad, visgi, Varėnos rajono savivaldybė planuoja 20 butų aprūpinti nauja įranga? Kyla klausimas, kas meluoja, meras ar administracija?

Mano nuomone, toks pono Kašėtos elgesys tik parodo, kad kuomet baigiasi argumentai, norint pateisinti savo nieko neveikimą, tuomet imamasi juodųjų technologijų ir prasideda politinis šmeižtas. Toks Varėnos rajono savivaldybės mero elgesys parodo, kad kovoti prieš opoziciją padoriais metodais nesigauna. Primenu, kad mano ir kitų tarybos narių nuosekliu darbu opozicijoje jums, ponas Kašėta, pavyko iškeisti Seimo nario kėdę į Varėnos rajono mero postą, kuris, kaip matom, nėra toks saldus, kokio galbūt tikėjotės.

Kadangi esu vyresnio amžiaus ir gerai prisimenu sovietmetį galiu drąsiai teigti, kad tokius „politinio bendravimo“ metodus taikė sovietinės specialiosios tarnybos, palikusios pėdsaką ir Nepriklausomos Lietuvos politinėje padangėje.

Jeigu buvau suabejojus dėl mano tolesnio dalyvavimo politinėj veikloj, tai jūsų išsakytos mintys privertė mane abejones mesti šalin ir dalyvauti artėjančiuose savivaldos rinkimuose. Perfrazuojant Senąjį testamentą noriu ponui Kašėtai pasakyti: „Laikas akmenis rinkti ir laikas juos išmėtyti“. Visai greitai pamatysim, kas jų daugiau pririnko ir kam eilė ateis juos mėtyt.

Angelė Malinovskienė yra Varėnos rajono savivaldybės tarybos narė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius