-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainuok ir šok, Donalda!

Donalda Meiželytė. Stilius: pop. Instrumentas: vokalas. Kaina: sutartinė. Inga Valinskienė. Stilius: pop. Instrumentas: vokalas. Kaina: sutartinė.

Ir tai jums – ne „Dviračio šou“ ar Seimo pirmininko nekenčiamos žiniasklaidos juokeliai. Taip viename pramogų paslaugas teikiančiame interneto portale iki šiol siūloma nusisamdyti (įsigyti?) Seimo narę D.Meiželytę-Svilienę ir Seimo narę, vieno iš trijų valstybės vadovų žmoną I.Valinskienę. Kartu reklamuojami dar šimtai Lietuvos žvaigždžių bei žvaigždelių, tik jie mums dabar neįdomūs. Dirba savo darbą, ir tiek. Seimo nario atlyginimo neima.

Portalo adresą, akivaizdu, žino ne tik netikėliai, visur nosį kaišiojantys žurnalistai. Ne veltui Donalda gražiai šoko ir dainavo iki Seimo rinkimų vos ne keiksmažodžiu kiekvieno doro patrioto lūpose tapusio Rusijos dujų giganto „Gazprom“ valdomos Kauno elektrinės vakarėlyje. Ir dar keliuose kituose kalėdiniuose – naujamečiuose renginiuose, apie kuriuos prasitarė pati. It koks Egidijus Vareikis apie žmonos vardu deklaruotas, bet jam apmokėtas paskaitas studentams. Vargas dėl to nuoširdumo, ką ir bepridursi.

Todėl žiūri, žmogus, ir savo akimis netiki: prieš pusvalandį Seimo pirmininkas žiniose politinę išmintį dėstė, po pusvalandžio – jau juokelius koncerte skaldo.

Žinau žinau – Donalda jau pasiguodė buvusi nusamdyta ne švenčių išvakarėse, ne po Seimo nario priesaikos. „Gazprom'ui“ ir kitiems ji esą pasižadėjo dar iki rinkimų. Kaip dabar imsi ir nutrauksi susitarimus, paliksi žmones be išsvajoto koncerto? Tuo labiau kad visų piliečių mylimas Seimo pirmininkas privertė saviškius penkiolika procentų nuo atlyginimo aukoti labdarai. Iš likusių dešimties tūkstančių – kaip pragyventi, žmonės gerieji?!

Kaip pragyventi tam pačiam Seimo pirmininkui ir jo gražiajai Ingai? Pirmininkas – tiesa, dar tuo metu, kai Dievo ir koalicijos partnerių akivaizdoje žadėjo nesiveržti į jokius aukštus postus – juk prasitarė, kad pinigų, kiek jau yra užsidirbęs, jam pakaks, o sunkmetį išgyventi bandys „iš varganų Valinskienės koncertų“. Bet ir I.Valinskienė – jau Seime. Koncertuoja ir ten, bet pinigų niekas už tai nemoka. Nebent Seimo kanceliarija už kalėdinį jos darbuotojų palinksminimą išskirtų vieną kitą lituką. Iš Seimo pirmininko koncertui paaukotų lėšų. Tų, kurios turėjo tapti jo atlyginimu, o dabar guli laukdamos, kol Seimo pirmininkas įsteigs savo vardo fondą. Geriems darbams paremti.

Koncertuoja I.Valinskienė bei jos pirmininkas ir kituose renginiuose. Tuose, kur rodo televizijos. Pavadintuose šventiniais koncertais. Vienas – net rankoves pasiraitojęs veda naujametį koncertą per nacionalinę televiziją, kita – švytuoja padurkais komerciniuose kanaluose. Sako, ir dėl šitų renginių buvo susitarta anksčiau. Bet televizijos, kad jas kur, apie tai nė žodeliu neužsimena. Todėl žiūri, žmogus, ir savo akimis netiki: prieš pusvalandį Seimo pirmininkas žiniose politinę išmintį dėstė, po pusvalandžio – jau juokelius koncerte skaldo. Gauna už tai varganą litą ar ne? Gal ir negauna. O etikos ir visokios ten moralės, institucijos reputacija – kam jos, po galais, be Algimanto Salamakino rūpi?

Turėti dainuojantį ir šokantį Seimo pirmininką bei visą ištikimą jo svitą – neabejotina kiekvienos valstybės, o pirmiausia valdančiųjų svajonė. Kol Seimo pirmininkas šoka, Inga, Donalda ir kiti ištikimi partiečiai dainuoja, o visa tauta išsižiojusi vėpso, galima tyliai ramiai atlyginimus sumažinti, kainas pakelti, mokesčius padidinti. Tie, dainuojantys ir šokantys, neprieštaraus. Jie turi savų užsiėmimų. O kai reikės atsakyti, margu pulku nušokuos į kitą pusę, į kitą koaliciją. Ten šokėjų, margais sijonais pridengiančių juodus darbus, jau nekantriai laukia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius